Nieuws

Home/Nieuws

Interview Movisie: Van vluchteling tot succesvol ondernemer

Omar Munie vluchtte op zijn negende vanuit Somalië naar Nederland. In een recordtempo ontwikkelde hij zich daarna van een veelbelovend mbo-leerling tot een veelzijdig en veelgevraagd ontwerper. Munie is rolmodel en een ondernemer met een maatschappelijke missie. Hij geeft nieuwkomers een zetje bij het vormgeven van hun loopbaan. Voor de nieuwe editie van magazine Doen! ging Movisie bij de onwerper langs.

Testers gezocht voor materiaal Gezonde Taal!

Het Begint met Taal is op zoek naar taalcoaches die de nieuwe methodiek Gezonde Taal willen testen. Ben je taalcoach en wil je de komende weken een gezond thema behandelen tijdens je taalontmoetingen? Meld je dan aan vóór dinsdag 28 november. Je ontvangt een van de Gezond thema's: Horen & Zien, Apotheek of Zorgverzekering.

22 november 2017|Nieuws, Nieuwsbrief|

Lokale taalcoachpartners worden geprezen

Deze week bleek maar weer dat de waarde van taalcoaching wordt gezien. SamenSpraak Zandvoort is genomineerd voor de Vrijwilligersprijs 2017. Humanitas 't Hoogeland mocht al een prijs in ontvangst nemen van het Nuffic. Als landelijk platform zijn wij hier trots op en feliciteren we hen met de behaalde nominatie/prijs.