Nieuws

Home/Nieuws

Gemeenteraadsverkiezingen: taalcoaching vergroot je wereld

Je zou het bijna vergeten met zo'n kabinetsformatie, maar op dit moment schrijven lokale politieke partijen hun verkiezingsprogramma's voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Het Begint met Taal wil samen met 171 lokale taalcoachorganisaties het belang van taalcoaching op de kaart zetten.

16 juni 2017|Nieuws|

Nieuw factsheet: Het Begint met Taal en Stichting Lezen&Schrijven

Wat zijn de verschillen tussen Het Begint met Taal en Stichting Lezen& Schrijven? En wat is Taal voor het Leven? Hierover krijgen wij vaak vragen. Om hier meer duidelijkheid over te scheppen hebben Het Begint met Taal en Stichting Lezen& Schrijven samen een factsheet opgesteld.

7 juni 2017|Nieuws|

Ambassadrice van Het Begint met Taal: Annie Brouwer overleden

Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat Annie Brouwer is overleden. De oud-burgemeester van Utrecht én ambassadrice van Het Begint met Taal is op 70-jarige leeftijd overleden. Onze gedachten zijn bij de familie & vrienden van Annie Brouwer. Wij wensen hen sterkte toe in deze moeilijke periode.

Jonge nieuwkomers oefenen samenwerken & solliciteren @Taal & toekomst

Enthousiaste geluiden van de jonge nieuwkomers die meededen aan de groepsbijeenkomsten van het pilotproject Taal & toekomst van Het Begint met Taal! De groepsbijeenkomsten maken, naast een-op-eencoaching, deel uit van dit pilotproject.