Agenda

Home/Agenda

Webinar Taal in de Praktijk, 15 mei 2019

Erop uit met je taalmaatje! Dat is een belangrijk doel van de uren die je met je taalmaatje doorbrengt. Je wilt iets van de Nederlandse maatschappij laten zien en tegelijk de taal oefenen die je taalmaatje dagelijks nodig heeft. In deze webinar zie je aan de hand van twee voorbeelden wat je rondom een uitje met de taalmaatje kunt doen om de taal beter in te oefenen en te laten bezinken. Je kunt dat voorbereid doen, met bijvoorbeeld het materiaal Taal in de Praktijk. Aan het einde van de webinar kun je benoemen waar dit materiaal uit bestaat en hoe je het kunt gebruiken. De webinar wordt gegeven op woensdag 15 mei van 09:30 t/m 10:30 uur. 

5 februari 2019|Agenda|

Coördinatorentraining Intervisie – 28 mei, Utrecht

Hoe zorg je dat taalcoaches kennis delen en leren van elkaar? Hoe krijg je als coördinator inzicht in de behoeften van je taalcoaches en geef je taalcoaches de kans om ervaringen te delen? Door aan de slag te gaan met intervisie! Intervisie is een methode waarbij taalcoaches met en van elkaar leren. De training vindt plaats op dinsdag 28 mei van 10:00 t/m 17:00 uur in Utrecht. Om 12:30 uur zal er voor jullie een heerlijke lunch klaar staan.

5 februari 2019|Agenda|

Coördinatorentraining projectontwikkeling en financiering – 11 juni, Utrecht

In 4 stappen naar een projectplan en financiering! Zie je op tegen fondsenwerving? Of weet je niet waar je moet beginnen? Weet je dat je idee kansrijk is, maar doe je daar nog niks mee? Dan is deze training echt iets voor jou! Volg deze praktische training en wordt een enthousiaste fondsenwerver! Tijdens de training gaan we actief aan de slag om jouw projectplan vorm te geven en een financieringsplan te maken. Dat doen we aan de hand van een 4-stappenplan. We gaan allereerst aan de slag met om helder te krijgen welke impact je met je project wilt bereiken. De [...]

4 februari 2019|Agenda|

Meetup Den Haag op 24 juni

Kom naar de Meetup op 24 juni in Den Haag over taalcoaching en de inburgering. In zijn brief van 15 februari j.l. schrijft Minister Koolmees, dat gemeentes bij de invulling van het Persoonlijk Plan Inburgering en Participatie (PIP) deelname aan taalmaatjestrajecten kunnen overwegen. Hoe kun je je als taalcoachorganisatie voorbereiden op deze nieuwe wet? Welke kansen zijn er voor jou als vrijwilligersorganisatie?

4 februari 2019|Agenda|

Webinar Iedereen actief! Actieve werkvormen, 25 juni 2019

Na deze webinar weet jij altijd wat te doen tijdens de taalcoaching. In de webinar ‘Iedereen actief’ leer je verschillende werkvormen voor taalcoaching. Zo voorkom je teveel herhaling en blijft de taalcoaching vernieuwend! Log in voor de webinar op dinsdag 25 juni van 19:00-20:00 uur. Vergeet niet om je nu alvast aan te melden!

4 februari 2019|Agenda|

Meetup Eindhoven op 27 juni

Kom naar de Meetup op 27 juni in Eindhoven over taalcoaching en de inburgering. In zijn brief van 15 februari j.l. schrijft Minister Koolmees, dat gemeentes bij de invulling van het Persoonlijk Plan Inburgering en Participatie (PIP) deelname aan taalmaatjestrajecten kunnen overwegen. Hoe kun je je als taalcoachorganisatie voorbereiden op deze nieuwe wet? Welke kansen zijn er voor jou als vrijwilligersorganisatie?

4 februari 2019|Agenda|

Meetup Groningen op 16 september

Kom naar de Meetup op 16 september in Groningen over taalcoaching en de inburgering. In zijn brief van 15 februari j.l. schrijft Minister Koolmees, dat gemeentes bij de invulling van het Persoonlijk Plan Inburgering en Participatie (PIP) deelname aan taalmaatjestrajecten kunnen overwegen. Hoe kun je je als taalcoachorganisatie voorbereiden op deze nieuwe wet? Welke kansen zijn er voor jou als vrijwilligersorganisatie?

3 februari 2019|Agenda|

Meetup Utrecht op 19 september

Kom naar de Meetup op 19 september in Utrecht over taalcoaching en de inburgering. In zijn brief van 15 februari j.l. schrijft Minister Koolmees, dat gemeentes bij de invulling van het Persoonlijk Plan Inburgering en Participatie (PIP) deelname aan taalmaatjestrajecten kunnen overwegen. Hoe kun je je als taalcoachorganisatie voorbereiden op deze nieuwe wet? Welke kansen zijn er voor jou als vrijwilligersorganisatie?

2 februari 2019|Agenda|