Agenda

Home/Agenda

Margriet maalTIJD voor elkaar – meld je aan!

TAALVRIJWILLIGERS OPGELET! Jouw inzet als taalvrijwilliger wordt erg gewaardeerd. Niet alleen door de anderstalige(n) met wie jij Nederlands oefent, maar ook door de mensen achter het weekblad Margriet. Daarom nodigt Margriet je uit voor een volledig verzorgd bezoek aan Margriet Winter Fair. Samen met 'jouw' anderstalige kun je een dag zorgeloos genieten. Lekker shoppen, swingen, meezingen, genieten én samen [...]

Slim taalcoaching organiseren voor coördinatoren – 8 november, Utrecht

Hoe organiseer je taalcoaching op een slimme manier? Je leert het tijdens de training 'Slim taalcoaching organiseren voor coördinatoren' op donderdag 8 november van 19:00 tot 22:00 uur in Utrecht. Zo word jij een organisatietalent!

11 juli 2018|Agenda|

Webinar Iedereen actief! Actieve werkvormen, 20 november 2018

Na deze webinar weet jij altijd wat te doen tijdens de taalcoaching. In de webinar ‘Iedereen actief’ leer je verschillende werkvormen voor taalcoaching. Zo voorkom je teveel herhaling en blijft de taalcoaching vernieuwend! Log in voor de webinar op dinsdag 20 november van 19:00-20:00 uur. Vergeet niet om je nu alvast aan te melden!

25 juli 2018|Agenda|

Regiobijeenkomst Hoe leren volwassenen? 27 november in Amsterdam

Als taalcoachcoördinator krijg je veel vragen over hoe volwassenen leren, zoals: Hoe leren volwassenen, welke visie op leren van volwassenen heb je, hoe stimuleer je dat volwassenen dat wat ze hebben geleerd ook gebruiken in de praktijk? Wil je hier meer achtergrondinformatie over hebben én met collega’s uitwisselen, kom dan naar deze regiobijeenkomsten Hoe leren volwassenen? Meld je snel aan voor de regiobijeenkomst op dinsdag 27 november in Amsterdam, want vol = vol!

3 oktober 2018|Agenda|

Regiobijeenkomst Hoe leren volwassenen? 11 december in Eindhoven

Als taalcoachcoördinator krijg je veel vragen over hoe volwassenen leren, zoals: Hoe leren volwassenen, welke visie op leren van volwassenen heb je, hoe stimuleer je dat volwassenen dat wat ze hebben geleerd ook gebruiken in de praktijk? Wil je hier meer achtergrondinformatie over hebben én met collega’s uitwisselen, kom dan naar deze regiobijeenkomsten Hoe leren volwassenen? Meld je snel aan voor de regiobijeenkomst op dinsdag 11 december in Eindhoven, want vol = vol!

3 oktober 2018|Agenda|

Webinar Gezonde Taal, 12 december 2018

Taalvrijwilligers en anderstaligen kunnen samen doktersgesprekken oefenen, praten over gezond eten en bewegen, diabetes of mantelzorg. Anderstaligen vinden het daardoor makkelijker om ook echt het gesprek aan te gaan. Ze krijgen handvatten om zelfstandiger te zijn, bijvoorbeeld in de (dokters)praktijk! Meld je nu aan voor de webinar over Gezonde Taal op woensdag 12 december van 19:00-20:00 uur!

25 juli 2018|Agenda|