Gedragscode Stichting Het Begint met Taal 


Stichting Het Begint met Taal vraagt alle medewerkers, vrijwilligers en deelnemers om akkoord te gaan met deze gedragscode. Daarmee verklaar je dat je de gedragscode kent en dat je in het contact met elkaar niet tegen de gedragscode in zult handelen. 


  1. We respecteren elkaars leefwijze. 
  2. We richten ons bij de taalcoach-activiteiten op het oefenen van de Nederlandse taal. 
  3. We gaan zorgvuldig om met informatie over en van elkaar. Deze informatie delen we niet met derden tenzij dit noodzakelijk is. 
  4. Als coördinator of projectleider gebruik je MATCH voor het evalueren van het traject. Gevoelige informatie die geen relatie heeft met taalcoaching noteer je niet in MATCH.
  5. We maken alleen foto’s / filmpjes van elkaar met toestemming en delen dit alleen nadat hier toestemming voor is gegeven. 
  6. We delen alleen persoonlijke verhalen op sociale media als daar uitdrukkelijk toestemming voor is verleend door de betrokkene(n).
  7. We accepteren en geven geen (im)materiële vergoedingen die niet in verhouding zijn. 
  8. De coördinator, vrijwilliger of deelnemer informeert bij complexe situaties altijd bij de projectleiding naar de beste manier van handelen. 
  9. Geweld, discriminatie, seksueel grensoverschrijdend gedrag, diefstal en vandalisme worden nooit geaccepteerd en altijd gemeld bij de directie en het bestuur van Stichting Het Begint met Taal. 

 

©Stichting Het Begint met Taal – 2021

Gelukt!

Pas op!

Warning message!

Oeps, er gaat iets fout. Gebruik het menu om terug te keren naar de website.