Word coördinator

Home/Word coördinator

Er is meer vraag naar taalcoaching dan ooit. Nieuwe coördinatoren zijn broodnodig. Daarom zijn wij de campagne ‘Aan de slag met taalcoaching, juist nu!’ gestart. Ons doel: nog meer coördinatoren enthousiasmeren en nieuwe taalcoachprojecten opstarten, zodat overal in Nederland voldoende taalcoaching beschikbaar is.

Ons platform is op zoek naar enthousiaste coördinatoren!

Wil jij mensen verbinden met elkaar en met Nederland? Als coördinator draag je hieraan bij door taalontmoetingen tussen Nederlanders en migranten te organiseren. Je zorgt ervoor dat de juiste mensen elkaar vinden door taalvrijwilligers en anderstaligen te werven en ze aan elkaar te koppelen. Daarnaast begeleidt je de koppels en houdt je de vorderingen in de gaten. Voor jouw inzet krijg je veel terug: voldoening, een mooie ervaring en persoonlijke ontwikkeling.

Geïnteresseerd? De volgende organisaties verwelkomen je graag als vrijwillige coördinator:

Staat er geen organisatie tussen bij jou in de buurt? Mogelijk is er toch een vacature. Vind hier een taalcoachorganisatie bij jou in de buurt en bied je aan als coördinator.

Met dank aan

Deze campagne wordt mogelijk gemaakt dankzij financiering van o.a. Fred FoundationOranje FondsKans fondsStichting het R.C. Maagdenhuis en Janivo.

Laat je aansteken door de enthousiaste verhalen van coördinatoren in ons netwerkboek!