Webinar Taalcoaching in groepen (16 november 2023, 13.00-14.00)

.

Geef je taalcoaching aan een groepje anderstaligen of ga je dat doen? Ben je op zoek naar tips hoe je dit aanpakt? Volg dan de webinar ‘Taalcoaching in groepen’!

Tijdens de webinar

Deze webinar geeft jou een goed beeld van wat taalcoaching in groepen inhoudt en wat je als taalcoach kunt doen. Tijdens de webinar komt het volgende aan bod:

  • Wat is taalcoaching in groepen?
  • Waarom taalcoaching in groepen?
  • Inzet van actieve werkvormen
  • Best practices van taalcoaching in groepen


Na de webinar

In de webinar krijg je tips, handvatten en suggesties over hoe je taalcoaching in groepen opzet en invulling geeft aan de bijeenkomsten. Na het volgen van de webinar kun je enthousiast en goed voorbereid aan de slag en help je meerdere gemotiveerde anderstaligen verder!


Voorbereiding

- Leg pen en papier klaar.
- Neem de e-learning "Basisinfo voor taalvrijwilligers" door.


Voor wie?

Deze webinar is bedoeld voor taalcoaches die taalcoaching geven aan groepjes anderstaligen of dit gaan doen.


In principe is de webinar alleen voor vrijwilligers van aangesloten organisaties. Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten bij Het Begint met Taal. Staan jullie er niet bij? Natuurlijk ben je welkom om alsnog de webinar te volgen; vraag je coördinator dan wel om eerst even contact op te nemen met Samira el Alami. Zij kan jouw coördinator alles vertellen over lid worden van Het Begint met Taal.


Aanmelden

Meld je aan in het blauwe kader op deze pagina. 


Terugkijken of live bijwonen

Als je je hebt aangemeld voor de webinar kan je de webinar zowel live bijwonen als later terugkijken. Na de live webinar ontvang je een mail met de link om terug te kijken. De webinar is na de live uitzending nog tien dagen beschikbaar. Houd er rekening mee dat als je specifieke vragen hebt je beter de webinar live bij kan wonen, omdat de webinargever dan direct kan antwoorden.

Interessant? Meld je direct aan.
Let op: alleen taalcoaches en coördinatoren van aangesloten organisaties kunnen deze webinar volgen.

De webinar wordt gegeven door Rachel Zuilhof.


Rachel is NT2-docent en werkt bij de Vrije universiteit in Amsterdam. Ze verzorgt daarnaast workshops activerende didactiek en interculturele competenties.

>

Gelukt!

Waarschuwing

Oeps, er gaat iets fout. Gebruik het menu om terug te keren naar de website.