4 juli 2024

 | 

11.00u - 12.00u  

 | 

ONLINE 

 | 

voor coördinatoren

Regiobijeenkomst Utrecht

|  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

INFOSESSIE Aanbod Het Begint met Taal

Overweeg je om je als organisatie aan te sluiten bij Het Begint met Taal? Ben je al een tijdje deel van ons netwerk en wil je weer eens opgefrist worden over welke ondersteuning Het Begint met Taal je biedt? Of ben je als coördinator nieuw in je functie en wil je door ons graag bijgepraat worden over ons aanbod? Meld je dan aan voor deze infosessie over het aanbod van Het Begint met Taal.


Tijdens de sessie

Tijdens deze online infosessie krijg je informatie over de achtergrond, kernpunten en visie op taalcoaching van Het Begint met Taal. Vervolgens doorlopen we stap voor stap ons aanbod van materialen, deskundigheidsbevordering, belangenbehartiging, innovatie, slim organiseren en netwerkfunctie. Tot slot kun je zelf nog al je vragen stellen, zodat je weer helemaal bij bent hoe je het aanbod van Het Begint met Taal kan gebruiken!


Na de sessie

  • Ben je bekend met de achtergrond van Het Begint met Taal.
  • Ken je de visie van Het Begint met Taal op taalcoaching.
  • Weet je welke materialen, trainingen en e-learnings je voor jouw vrijwilligers kan inzetten.
  • Weet je wat Het Begint met Taal voor jou kan doen op het gebied van belangenbehartiging, innovatie, slim organiseren en netwerken.
  • Heb je antwoord gekregen op jouw vragen over ons aanbod.


Voor wie?

Deze openbare infosessie is voor coördinatoren van organisaties die taalcoaching geven. Ook coördinatoren die nog niet zijn aangesloten zijn welkom! Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten bij Het Begint met Taal. Staan jullie er niet bij? Neem contact met ons op (info@hetbegintmettaal.nl of 030-2422841) en we vertellen je alles over aansluiting bij Het Begint met Taal.


Aanmelden

Meld je aan in het blauwe kader op deze pagina. Je ontvangt tijdig een Zoom-link voor deelname.


Interessant? Meld je direct aan.

20240704 Infosessie Aanbod

Deze sessie wordt geleid door:

Marcella Faltas - Stichting Het Begint met Taal

Marcella Faltas. Marcella is adviseur Taalcoaching en NT2 bij Stichting Het Begint met Taal en werkt daarnaast als NT2-docent. 

>

Gelukt!

Waarschuwing

Oeps, er gaat iets fout. Gebruik het menu om terug te keren naar de website.