Het Begint met Taal ontvangt donatie van Stimulansz

09 aug, 2017

Afgelopen week kregen wij een blij telefoontje: Stimulansz steunt de missie van Het Begint met Taal en wil graag bijdragen aan ons belangrijke werk. Haar medewerkers dragen Het Begint met Taal een warm hart toe en hebben gestemd voor een donatie aan onze organisatie.


Directeur José Hendriksen:

“Stimulansz steunt Het Begint met taal omdat de inzet van een taalcoach het verschil kan maken. Juist voor die mensen die nieuw zijn in Nederland. Als je de taal beter leert spreken dan kun je gemakkelijker werk vinden, vrienden maken en meedoen.”

Stimulansz doneert ieder jaar geld aan projecten die zij van belang achten voor de samenleving. Haar medewerkers dragen deze projecten aan en stemmen over welke projecten zij willen steunen. Het Begint met Taal kwam hierbij als een van de gelukkigen uit de bus. Wij zijn daar erg blij mee en willen de medewerkers van Stimulansz van harte bedanken dat zij ons zo’n warm hart toedragen.

Over Stimulansz

Stimulansz is een kennis- en adviespartner in het sociaal domein. Ze helpt haar opdrachtgevers bij het uitvoeren van hun publieke taken, zodat zij op hun beurt de best denkbare dienstverlening kunnen bieden aan burgers en cliënten.

Steun jij ons ook?

Stimulansz en vele andere bedrijfspartners onderstrepen het belang van onze missie. Jij kunt met jouw bedrijf ons ook steunen door mensen, middelen of munten in te zetten, op een manier die bij jou past.

Wat krijg je er voor terug?

  • Landelijke of juist lokale impact op migranten, vrijwilligers en de samenleving;
  • Concrete invulling van jouw MVO-beleid of Social Return verplichtingen;
  • Directe betrokkenheid van jouw bedrijf en medewerkers bij de (lokale) samenleving;
  • Jouw logo op onze website (95.000 bezoekers per jaar);
  • Contact met talentvolle arbeidskrachten;
  • Nieuwe netwerkcontacten.

Geïnteresseerd? We bespreken graag de mogelijkheden voor eenmalige of juist langdurige samenwerking. Neem contact met ons op via 030-2422841 of elise@hetbegintmettaal.nl Of laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met jou op.

Meer weten over wat wij doen? Klik hier.

Gerelateerde berichten:

Inbreng formatiegesprekken: De Nederlandse taal leer je met ménsen
Onderzoek – Ruimere werkmogelijkheden voor asielzoekers
Kletsmaatjes vier jaar!
>

Gelukt!

Waarschuwing

Oeps, er gaat iets fout. Gebruik het menu om terug te keren naar de website.