Nieuwe invulling regiobijeenkomsten

03 feb, 2023

Dit jaar staan de regiobijeenkomsten voor coördinatoren in het teken van innovatie. We gaan in op het gebruik van onze nieuwe oefenmaterialen: SpreekTaal Basis, SpreekTaal Praktisch en Mijn Verhaal (biografie bij een taalcoachproject). Ook wisselen we onderling tips uit, want wat voor jou gesneden koek is, is voor een ander een innovatief idee (en andersom!)

Ben jij er in 2023 bij? Lees snel verder over het programma van de regiobijeenkomst in 2023:

 

Hoe ziet zo'n bijeenkomst eruit?

09:30 - Je bent gearriveerd op locatie en start met koffie of thee. Je kijkt alvast rond wie er nog meer is en of je bekenden ziet uit de regio.

10:00 - Tijd om te beginnen! Na een voorstelrondje gaan we aan de slag met onze innovaties: de nieuwe oefenmaterialen SpreekTaal Praktisch, SpreekTaal Basis en Mijn Verhaal. 

11:20 - Uiteraard is er tijd voor een pauze. Leuk om nog even verder te kletsen met een collega coördinator.

11:40 - Een taalcoachorganisatie uit de regio heeft een innovatief idee. Je krijgt een kijkje achter de schermen. Misschien kun jij het zelf ook toepassen?

13:00 - Tijdens een heerlijke lunch praten we nog even verder. Voordat je naar huis gaat wissel je snel nog contactgegevens uit met een andere coördinator.

14:00 - Je bent helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons werkveld. Je hebt zoveel nieuwe ideeën dat je snel naar huis gaat alles uit te werken! 

 

Aanmelden

Wil jij ook zo'n inspirerende sessie meemaken? De regiobijeenkomst is dé plek om andere coördinatoren in de regio te ontmoeten. Meld je aan via het aanmeldformulier van de regiobijeenkomst bij jou in de buurt: 

 

 

Heb jij een innovatief idee?

Hebben jullie een bijzondere taalcoach-activiteit die innovatief kan zijn voor een collega-organisatie? Neem dan contact op met Hanna Hosselet. Ze gaat hierover graag met jou in gesprek! 

>

Gelukt!

Waarschuwing

Oeps, er gaat iets fout. Gebruik het menu om terug te keren naar de website.