Ken jij MATCH al? Deze online tool is nu nóg beter!

09 aug, 2022

Wil je als coördinator meer grip op de intakes en matching van deelnemers en vrijwilligers? Wil je tijd besparen op administratie en mails? Wil je als gemeente inzicht krijgen in wat je taalcoachorganisatie en taalhuis bereiken? Met het online systeem MATCH kun je dit allemaal regelen. En nog meer goed nieuws: ruim een jaar na de lancering is MATCH alweer verbeterd met nieuwe functionaliteit en meer gebruiksgemak. Lees snel verder!  


MATCH: wat en voor wie?

De online tool MATCH van Stichting Het Begint met Taal is bedoeld voor de registratie en koppeling van deelnemers aan vrijwilligers. Ook helpt MATCH bij het rapporteren van output (aantallen) en outcome (effecten) van de koppels. MATCH is AVG-conform en bruikbaar voor NT1 en NT2 deelnemers in 1op1- en groepstrajecten. De tool is flexibel in te richten en sluit daarmee aan op de werkwijze van elke organisatie. 


Bekijk de video over MATCH:

Meteen meer weten? 

Wil je als coördinator van een taalcoachorganisatie of als beleidsadviseur van de gemeente/ arbeidsmarktregio meer weten over MATCH? 

  • In onze agenda kun je als geïnteresseerde je aanmelden voor een online demonstratie
  • Actieve MATCH-gebruikers vinden meer informatie over de nieuwe functionaliteit in de MATCH Helpdesk of via de maandelijkse workshops
  • Of neem contact op met Elise Zomer  


Dit is nieuw in MATCH 

Wie nu kennismaakt met MATCH, profiteert meteen van nieuwe functionaliteit en nog meer gebruikersgemak. Zo kun je als coördinator nu programma's aanmaken en je 1-op-1 koppels en groepjes daaraan koppelen. Handig als je binnen je aanbod onderscheid maakt tussen bijvoorbeeld basisvaardigheden, leerdomeinen of activiteiten. Vaste toeleiders in je netwerk houd je op de hoogte over de voortgang van hun deelnemers met automatische mails vanuit MATCH. Daar heb jij voortaan geen omkijken meer naar! 


Meer gebruiksgemak

En er is meer. Voortaan onthoudt MATCH je laatst ingestelde filters, zodat je gemakkelijker je 'eigen' deelnemers of trajecten volgt. Ook kun je bij het maken van een koppeling meer vergelijkingsinformatie opvragen rond deelnemer en vrijwilligers, zodat je nóg betere matches maakt. 


In oktober komt er alweer een verbeterslag. Meld je snel aan voor MATCH, dan mis je deze volgende mijlpaal zeker niet! 


MATCH is een co-productie van Het Begint met Taal met IT-partner PAQTGerelateerde berichten:

De staat van de Nederlandse volwasseneneducatie
Meer aandacht nodig voor Nederlandse taal
Jaarverslag 2023
>

Gelukt!

Waarschuwing

Oeps, er gaat iets fout. Gebruik het menu om terug te keren naar de website.