3 september 2024

 | 

11.00u - 12.00u  

 | 

ONLINE 

 | 

voor coördinatoren

Regiobijeenkomst Utrecht

|  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

INFOSESSIE Taalbuddy’s op het werk

Wil je weten wat de voordelen zijn om als organisatie het programma Taalbuddy's op het werk zelf te gaan uitvoeren? Of wil je vragen van je gemeente of lokale werkgevers over dit programma kunnen beantwoorden? Meld je dan aan voor deze infosessie en kom meer te weten over dit programma voor de werkvloer.


Tijdens de sessie

Tijdens deze online infosessie krijg je informatie over de doelstelling en inhoud van het programma Taalbuddy's op het werk. Dit is een landelijk programma dat wordt uitgevoerd samen met lokale organisaties. Anderstalige medewerkers, zoals arbeidsmigranten of vluchtelingen, worden gekoppeld aan Nederlandstalige collega's. Wekelijks oefenen ze de Nederlandse taal en praten ze over de werkcultuur. Dat kan als koppel of in een groepje. De taalbuddy ontvangt training, oefenmateriaal en begeleiding door jouw organisatie.


Na de sessie

  • Ken je de achtergrond en het doel van het programma en eerste ervaringen ermee.
  • Weet je in grote lijnen wat het programma biedt aan werkgevers, taalbuddy's, deelnemers en lokale taalcoach-organisaties.
  • Weet je hoe je geïnteresseerde werkgevers of de gemeente kunt doorverwijzen.
  • Weet je welke stappen je kunt zetten als je overweegt het programma zelf lokaal uit te voeren, welke voordelen dit biedt en welke ondersteuning je daarbij ontvangt.


Voor wie?

Deze openbare infosessie is voor coördinatoren van organisaties die taalcoaching geven. Ook coördinatoren die nog niet zijn aangesloten zijn welkom! Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten bij Het Begint met Taal. Staan jullie er niet bij? Neem contact met ons op (info@hetbegintmettaal.nl of 030-2422841) en we vertellen je alles over aansluiting bij Het Begint met Taal.


Aanmelden

Meld je aan in het blauwe kader op deze pagina. Je ontvangt tijdig een Zoom-link voor deelname.


Interessant? Meld je direct aan.

20240903 Infosessie TBW voor coördinatoren

Deze sessie wordt geleid door:

Hanna Hosselet - Stichting Het Begint met Taal

Hanna Hosselet, adviseur bij Stichting Het Begint met Taal.

>

Gelukt!

Waarschuwing

Oeps, er gaat iets fout. Gebruik het menu om terug te keren naar de website.