SpreekTaal

.

Ben je taalvrijwilliger en op zoek naar materiaal om gesprekken te oefenen? Gebruik dan SpreekTaal, hét materiaal voor taalcoaching. Na deze webinar weet je precies wat SpreekTaal inhoudt en hoe je ermee kunt werken. Ook leer je de basis van NT2-didactiek.

Tijdens de webinar

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de webinar:

  • Wat SpreekTaal 1, 2 en 3 is en hoe je ermee werkt.
  • De uitgangspunten van NT2-didactiek.
  • De rol van de vrijwilliger.
  • Hoe je SpreekTaal inzet bij analfabeten of mensen die nog helemaal geen Nederlands spreken: de nieuwe modules SpreekTaal Praktisch en SpreekTaal Basis.
  • Hoe je het materiaal inzet bij ‘online' taalcoaching.

Voor wie?

In principe is de webinar alleen voor vrijwilligers van aangesloten organisaties. Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten bij Het Begint met Taal. Staan jullie er niet bij? Natuurlijk ben je welkom om alsnog de webinar te volgen; vraag je coördinator dan wel om eerst even contact op te nemen met Samira el Alami. Zij kan jouw coördinator alles vertellen over lid worden van Het Begint met Taal.

Wanneer?

De webinar 'SpreekTaal' is op [DATUM] [TIJD]. Je kan de webinar zowel live bijwonen als later terugkijken. Na de live webinar ontvang je een mail met de link om terug te kijken. De webinar is na de live-uitzending nog tien dagen beschikbaar. 

Aanmelden

Meld je aan in het blauwe kader op deze pagina.

Voorbereiding

Bekijk ter voorbereiding op het extranet enkele modules van SpreekTaal 1, 2 en 3 (let op: dit is een besloten deel van de site, alleen toegankelijk voor aangesloten organisaties). Lees de handleiding van SpreekTaal (achterin elk boekje).

Meer webinars volgen?

Bekijk ons aanbod van webinars, bijeenkomsten en trainingen in onze agenda.

Interessant? Meld je direct aan.
Let op: alleen taalcoaches en coördinatoren van aangesloten organisaties kunnen deze webinar volgen.

De webinar wordt gegeven door Anne Hammers.

Anne is NT2-docent bij VU-NT2, de afdeling voor Nederlands als Tweede taal aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarnaast is ze auteur van verschillende NT2-lesmethodes en werkte ze mee aan SpreekTaal 3.

>

Gelukt!

Waarschuwing

Oeps, er gaat iets fout. Gebruik het menu om terug te keren naar de website.