Academie Het Begint met Taal presenteert nieuw trainingsaanbod voor vrijwilligers

24 feb, 2021

Met een vers jaar voor de boeg heeft Het Begint met Taal weer mooi nieuw trainingsaanbod voor taalvrijwilligers opgesteld. Met uiteraard de vertrouwde webinars en vrijwilligerstrainingen op locatie maar nu ook – helemaal passend in deze tijd - online trainingen, op maat gemaakt voor elke organisatie. 

Taalcoaching door vrijwilligers is een krachtig middel om de spreekvaardigheid van nieuwkomers te helpen vergroten. Wekelijks ontmoeten duizenden vrijwilligers en nieuwkomers elkaar en oefenen zij de Nederlandse taal. Het trainen van vrijwilligers en coördinatoren zorgt ervoor dat taalcoaching maximaal effect heeft, zo blijkt uit de 10 succesfactoren voor effectieve taalcoaching. Daarom biedt Stichting Het Begint met Taal een gevarieerd trainingsaanbod aan - de Academie - voor zowel vrijwilligers als coördinatoren. Het verse aanbod voor 2021 is nu bekend. 

Fysiek en online

Het Begint met Taal biedt verschillende trainingsvormen: fysiek aanbod, zoals vrijwilligers- en coördinatoren-trainingen op locatie, of online aanbod, zoals de uitgebreide e-learningslijnen, webinars en online coördinatoren-trainingen. Alle trainingen worden door professionele trainers gegeven met kennis van de taalcoachpraktijk. 

Het aanbod

Een greep uit het aanbod van vrijwilligerstrainingen: Aan de slag met Taal, Culturele bewustwording, Effectief coachen bij tweede taalverwerving, Gezonde Taal en Spreekvaardigheid en feedback. Maar er is nog veel meer! Hier is het complete aanbod te vinden en zie je meteen hoe je een training selecteert en aanvraagt. 

Gerelateerde berichten:

Stem jij op Kletsmaatjes?
Vacature Controller
BLOG Marcella Faltas: “Iedereen kan iets bijleren”
>

Gelukt!

Waarschuwing

Oeps, er gaat iets fout. Gebruik het menu om terug te keren naar de website.