Basistraining voor coördinatoren (7 juni 2023, 10.00-15.30u, Rotterdam)

.

Hoe organiseer je taalcoaching, zoals een-op-een taalcoaching of taalcoaching in groepjes, op een slimme manier? Tijdens deze basistraining vorm je je een volledig beeld van de belangrijkste aspecten van een taalcoachproject: het fundament, het werkproces en de ondersteuning van vrijwilligers. Je leert hoe je dit kunt aanpakken en welke keuzes je hierin kunt maken.


Tijdens de training

We nemen de belangrijkste aspecten van een taalcoachorganisatie door: het fundament, het werkproces en de ondersteuning van vrijwilligers. Uit welke bouwstenen is een succesvolle taalcoachorganisatie opgebouwd? Hoe positioneer je je als coördinator naast het formele onderwijs, zoals de inburgering? Hoe kan je zo doelgericht en effectief mogelijk werken? Met oog voor jouw specifieke situatie, want elk project is er één en elke coördinator is er één.


Na de training

Als coördinator weet je hoe je bewust(er) keuzes kunt maken en hoe je genoemde aspecten (beter) aan kan pakken. Met de garantie dat je met (minstens) één eigen speerpunt plus passende aanpak weer naar huis gaat. 


Voor wie

In principe is de training alleen voor coördinatoren van aangesloten organisaties. Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten bij Het Begint met Taal.
Staan jullie er niet bij? Natuurlijk ben je welkom om alsnog de training te volgen; neem dan eerst contact met ons op (info@hetbegintmettaal.nl of 030-2422841) en we vertellen je alles over aansluiten bij Het Begint met Taal.


We adviseren om met iemand uit je eigen organisatie deel te nemen, dan kunnen jullie samen sparren.


Datum en tijd

Deel 1 (fysiek)

Deel 1 van de training vindt plaats op woensdag 7 juni in Rotterdam.

De training is van 10:00 t/m 15:30 met inloop vanaf 9.30 uur.  Om 12.30 staat er een heerlijke lunch voor je klaar en kun je met andere coördinatoren napraten en netwerken.


Deel 2 (online)

Deel 2 van de training zal online gegeven worden op woensdag 13 september van 10:00 t/m 12:00 uur. Nadere informatie ontvang je tijdens deel 1 van de training.


Aanmelden

Meld je aan in het blauwe kader op deze pagina.

Interessant? Meld je direct aan.
Let op: alleen coördinatoren van aangesloten organisaties kunnen deze training volgen.

20230607 Coördinatorentraining Basis Rotterdam

De training wordt gegeven door:

Anna Marie Hazenberg

Anna Marie Hazenberg is als trainer en ontwikkelaar van trainingen en webinars actief voor Het Begint met Taal. Haar aanpak is interactief en ook gericht op de onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring.


Sylvia de Groot Heupner - Stichting Het Begint met Taal

Als taalcoach-expert is Sylvia de Groot Heupner directeur bij Stichting Het Begint met Taal, oprichter van Kletsmaatjes en ambassadeur van EPALE. Daarnaast geeft ze als NT2-docent les aan inburgeraars en praktijkleerders. Dat alles vanuit de gedachte dat taal en contact onmisbaar zijn om mee te kunnen doen. 


>

Gelukt!

Waarschuwing

Oeps, er gaat iets fout. Gebruik het menu om terug te keren naar de website.