Agenda

Home/Agenda

Coördinatorentraining Duidelijk coördineren- 28 februari, Utrecht

Hoe bouw je een goede werkrelatie op met vrijwilligers? Hoe zorg je dat zowel jij als de vrijwilliger tot hun recht komen, zodat je dienstverlening aan anderstaligen zo goed mogelijk is. Je leert het tijdens de training duidelijk coördineren op woensdag 28 februari 2018 van 10:00 t/m 16:30 uur in Utrecht.

24 januari 2018|Agenda, Nieuwsbrief|

Coördinatorentraining intervisie en begeleiding- 6 maart, Utrecht

Deskundigheidsbevordering van vrijwilligers (taalondersteuners) is een belangrijk onderdeel in de ondersteuning en begeleiding door de professionals/coördinatoren. Dit kan door vrijwilligers te trainen/bij te scholen op kennis en of vaardigheden ( in- of extern). Hiernaast bieden coördinatoren naar behoefte en haalbaarheid individuele coaching. Deze training wordt gegeven door Robert te pas, je kent hem wellicht van de training Omgaan met grenzen die hij ook geeft. De training word dinsdag 6 maart van 19:00 t/m 22:00 uur in Utrecht.

22 januari 2018|Agenda, Nieuwsbrief|

Webinar SpreekTaal, 20 maart 2018

Je gaat aan de slag als taalcoach en je hebt er zin in! Maar je vraagt je ook af: welk materiaal kan ik gebruiken? In deze webinar leggen we uit hoe je SpreekTaal gebruikt. SpreekTaal is het meest gebruikte materiaal voor taalcoaching. En het is nog gratis ook! Meld je daarom aan voor deze webinar dinsdag 20 maart van 19:00-20:00 uur.

Webinar Iedereen actief! Actieve werkvormen, 28 maart 2018

Na deze webinar weet jij altijd wat te doen tijdens de taalcoaching. In de webinar 'Iedereen actief' leer je verschillende werkvormen voor taalcoaching. Zo voorkom je teveel herhaling en blijft de taalcoaching verfrissend! Log in voor de webinar op woensdag 28 maart van 19:00-20:00 uur. Vergeet niet om je nu alvast aan te melden!

Training: Succesvol financiering vinden voor taalcoaching- 3 april, Utrecht

Ondanks de bezuinigingen is er in Nederland veel geld beschikbaar voor maatschappelijke initiatieven. Maar: waar vind je dat geld en hoe overtuig je potentiële financiers? Volg de training op dinsdag 3 april van 17:00 tot 21:00 uur in Utrecht en vind succesvol financiering voor je taalcoachproject.

22 januari 2018|Agenda, Nieuwsbrief|