taalcoachingGeef je een inburgeraar vrijwillige taalondersteuning? Dan heb je vast vragen over hoe de inburgering in elkaar zit. In deze webinar leggen we dat uit. Bovendien geven we je tips die je kunt gebruiken tijdens de taalcoaching aan inburgeraars. Doe mee aan de webinar Staatsexamen NT2! De webinar is 28 februari 2017 van 19:00 tot 20:00 uur.

Als je meer wilt weten over Staatsexamen NT2 en ONA is het een goed idee om deze webinar te volgen. Je kunt het volgende van de webinar verwachten:

  • Introductie van de webinar;
  • Algemene informatie over de inburgeringsplicht en de inburgeringsexamens;
  • Informatie over het examenonderdeel ONA met tips voor taalvrijwilligers;
  • Informatie over de programma’s van het Staatsexamen NT2 met suggesties voor taalvrijwilligers;
  • Vragenronde;
  • Afsluiting

Voorbereiding

Bekijk ter voorbereiding de e-learning filmpjes voor beginnende taalcoaches. Dit zijn online filmpjes met instructies over hoe je taalcoaching aan kunt pakken. Bekijk ook het gratis oefenmateriaal voor inburgeraars op deze pagina.

Aanmelden

Aanmelden voor de webinar kan via Extranet. Kies voor ‘webinars’ in het menu, klik de juiste webinar aan en vul het formulier in. Wil je nog wel meer webinars volgen? Dat kan! Via het Extranet kun je je ook aanmelden voor onze andere webinars. Bijvoorbeeld over SpreekTaal, actieve werkvormen of uitspraak van het Nederlands.

Let op: De webinars zijn alleen toegankelijk voor vrijwilligers die zijn aangesloten bij het netwerk van Het Begint met Taal. De coördinatoren beschikken over de inloggegevens voor het extranet. Raadpleeg daarom je coördinator.