Webinar Hoe word ik taalcoach?, 14 maart 2019

Home/Agenda/Webinar Hoe word ik taalcoach?, 14 maart 2019

Webinar Hoe word ik taalcoach?, 14 maart 2019

Het Begint met Taal wil jij met mij in gesprek Beza kokenSteeds opnieuw zijn veel organisaties op zoek naar (nieuwe) taalcoaches/taalvrijwilligers.
Taalcoaches die anderstaligen en/ of laaggeletterden een steuntje in de rug willen bieden bij de verbetering van de Nederlandse taalvaardigheid. Waar vinden we al deze taalcoaches waar we zo’n grote behoefte aan hebben?
En hoe vinden we deze nieuwe taalcoaches die aan de slag willen gaan met taal?
Op donderdag 14 maart van 19.00 uur tot 20.15 uur geven Mieke Boer en Anna Marie Hazenberg, namens Het Begint met Taal het introductiewebinar Hoe word ik taalcoach?

Dit webinar geeft een goed beeld van wat taalcoaching inhoudt en wat je als taalcoach kunt doen. Ook vertellen we over de impact die je als taalcoach kunt hebben. Graag willen wij jou uitnodigen mee te doen aan deze webinar! Het introductiewebinar is gratis en geeft een goed beeld van nut en noodzaak van taalcoaching. Ook willen we jou vragen om de link van dit introductiewebinar te delen in jouw netwerk met mensen die (mogelijk) interesse hebben om als taalcoach aan de slag te gaan. Het introductiewebinar is gratis en geeft een goed beeld van nut en noodzaak van taalcoaching.
Je kan je voor het introductiewebinar Hoe word ik taalcoach? inschrijven via onderstaande link:

Ontdek de taalcoach in jezelf ! Het webinar kan je vanuit thuis op jouw eigen computer of laptop volgen. Ook kan je, tijdens het webinar, vragen stellen via de chatfunctie. Na deelname kunnen de deelnemers aangeven of ze daadwerkelijk als taalcoach aan de slag willen. Wij hopen jullie en alle, door jullie enthousiast gemaakte potentiële taalvrijwilligers, te mogen begroeten tijdens het introductiewebinar Hoe word ik taalcoach?

 

14 januari 2019|Agenda|