fbpx

Heb je vragen over de taalcoaching of onze trainingen? Lees hier de meest gestelde vragen. Heb je toch een andere vraag? Mail dan naar info@hetbegintmettaal.nl of bel 030-2422841, dan helpen we je graag.

Nee, alleen als je dat fijn vindt. Wel moet je het geluid aanzetten bij jouw computer of tablet.

Dat is vervelend, controleer de volgende dingen:

  • je hebt je van tevoren ingeschreven voor de webinar via het extranet.
  • je hebt op de link in de bevestigingsmail geklikt die toegang geeft tot de webinar.
  • je hebt de goede software op je computer staan. Zie hiervoor ‘Welke software heb ik nodig om een webinar te kunnen volgen?’
  • is de webinar al begonnen of begint hij over een aantal minuten? Wellicht sta jij al klaar maar moet je nog even wachten totdat de webinar echt begint.
  • geeft het systeem de melding ‘this session is full’ dan is de webinar vol. Helaas kun je dan niet meer deelnemen. Dit is echter zelden het geval.

Wil je gebruikmaken van alle kennis, materialen en trainingen van Het Begint met Taal? Sluit je dan aan bij ons platform. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@hetbegintmettaal.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ga voor meer informatie over aansluiten naar deze pagina

CINOP heeft hier onderzoek naar gedaan. Zij hebben hierbij gekeken naar het aantal eerste generatie allochtonen in Nederland en het percentage laaggeletterden in deze groep. Een gevolg van laaggeletterdheid is dat zij minder goed mee kunnen doen in de samenleving. Voor een uitgebreidere uitleg vind je hier het document

Je dient je eerst aan te melden voor de webinar die je wilt volgen via het extranet. Zodra je je hebt aangemeld voor de webinar ontvang je een bevestigingsmail, later zul je nog een herinnering ontvangen en op de dag van de webinar zelf nogmaals. Je kunt de webinar toevoegen aan je online agenda maar dit hoeft niet. Via de link in die mails heb je toegang tot de webinar. Je hoeft verder nergens in te loggen of gegevens in te vullen. 10 minuten voordat de webinar begint heb je toegang tot de webinar.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent! Daar maak je migranten en coördinatoren erg blij mee! Je kunt je bij een organisatie bij jou in de buurt aanmelden. Op deze pagina vind je makkelijk en snel bij welke taalcoachorganisatie jij je kunt melden.

Aanmelden gaat via het extranet. De inloggegevens voor het extranet kun je vragen aan je coördinator. Heeft hij/zij ze niet? Dan is de kans groot dat jouw organisatie niet is aangesloten bij Het Begint met Taal en dan kun je helaas niet deelnemen aan onze webinars en trainingen.

Onderaan de bevestigingsmail die je hebt gekregen na je inschrijving, kun je je afmelden voor de webinar.

Wil je beter Nederlands leren spreken? Dat kan met een taalcoach! Zoek op deze pagina een taalcoach bij jou in de buurt. Bel of mail de organisatie(s) bij jou in de buurt en vraag om een taalcoach. Zij helpen je graag verder. Wil je naar een taalschool? Kijk voor scholen op de Taalzoeker

Het programma waar de webinar in wordt gegeven is een Engels programma. Vandaar dat de bevestigingsmail in het Engels is. De webinar wordt uiteraard in het Nederlands gegeven.

 

De dag nadat de webinar is gegeven, ontvangen alle deelnemers een online evaluatie. Mocht dit in het weekend zijn of een feestdag dan wordt de evaluatie op de eerstvolgende werkdag verstuurt.

Een week nadat de webinar heeft plaatsgevonden, ontvangen alle deelnemers een hand-out. In de tussentijd hebben de deelnemers de tijd om de online evaluatie over de webinar in te vullen. Het invullen duurt 2 minuten. Alleen deelnemers die de online evaluatie hebben ingevuld én ook echt hebben deelgenomen aan de webinar ontvangen een hand-out.  

Mocht je niet de goede software op je computer hebben zal het programma dit aangegeven. Het installeren van de juiste software zal het programma vanzelf doen, je hoeft alleen te klikken op uitvoeren. Nadat dit allemaal gedaan is zit je in de webinar en kun je de webinar volgen.

Ga naar de bovenkant