expert Google Analytics klantreis

Ben jij een digitaal communicatie-specialist die graag meer maatschappelijke impact wil hebben? Zet je expertise rond Google Analytics en/of klantreis dan in voor een tijdelijke vrijwilligersklus bij Stichting Het Begint met Taal en draag bij aan meer verbinding in onze samenleving.

Wie zijn wij

Meedoen begint met taal. Wij van landelijk platform Het Begint met Taal vinden dat het hier nog mooier wordt als alle 600.000 anderstaligen met een taalvraag (vluchtelingen, migranten, oud- en nieuwkomers) in Nederland kunnen meedoen. Daarom versterken wij 165 taalvrijwilligersorganisaties op zo’n 386 locaties met het slim organiseren van taalcoaching. Want taalcoaching zorgt voor meer taalvaardigheid, zelfvertrouwen en contacten – en meer verbinding in onze samenleving.

LOGO Het Begint met Taal

De klus(sen)

Stichting het Begint met Taal wil haar website verder optimaliseren. We maken gebruik van Google Analytics maar schieten tekort als het gaat om interpretatie van de informatie die dit oplevert en het omzetten van deze informatie naar concrete verbeterpunten rond de klantreis op onze website. Daarom zoeken we experts op het vlak van zowel Google Analytics als klantreis.

Wil jij als vrijwilliger jouw kennis, ervaring en tijd hiervoor inzetten? Of is jouw bedrijf vanwege maatschappelijke betrokkenheid bereid om haar experts hiervoor enige uren vrij te maken? Lees dan vooral verder…..

Als expert Google Analytics kun jij je tanden zetten in:

  • herinrichting van ons account
  • eerste analyse op hoofdlijnen
  • opzet van een standaardrapportage
  • realisatie van downloads-tracking met Google Tag Manager (of een andere tool)

Als expert klantreis adviseer jij ons (mede op basis van de informatie vanuit Google Analytics) over:

  • wat is de beste opbouw en indeling van de content op onze website?
  • hoe kunnen we de klantreis van bezoekers verbeteren?
  • hoe kunnen we ervoor zorgen dat ons aanbod beter te vinden is voor de doelgroep?
  • hoe kunnen we ons extranet een logische plek geven op de website?

Praktisch

Je kunt de klus(sen) in je eigen tijd en op eigen locatie doen. Hoeveel tijd dat vergt kun jij als expert beter inschatten dan wij. Minimaal een kennismakings- en briefingsgesprek bij ons in Utrecht is natuurlijk wel fijn.

Meer weten? Neem contact op met Elise Zomer via 06-22428267.

Reageren op deze vacature kan door je motivatie en CV te mailen naar Samira@hetbegintmettaal.nl.