Als gevolg van het aflopen van de zittingstermijn zijn wij per direct op zoek naar bestuursleden. Draag jij taalcoaching een warm hart toe en wil je graag het landelijk platform versterken? Lees dan snel verder over deze twee vacatures bij Het Begint met Taal. Reageren kan tot 24 oktober 2018.

Meedoen in de samenleving begint met taal. Om de taal te kunnen spreken en oefenen heb je andere mensen nodig. Het Begint met Taal is het landelijk platform voor taalcoaching aan anderstaligen. We versterken 160 taalvrijwilligersorganisaties op 250 locaties bij het slim organiseren van taalcoaching. Wekelijks koppelen zij 15.000 taalcoaches en 28.000 anderstaligen aan elkaar om Nederlands te oefenen. We geven advies, kennis, trainingen, materiaal en brengen organisaties met elkaar in contact. Ons doel: taalcoaching effectief, zichtbaar en beschikbaar maken, zodat meer anderstaligen mee kunnen doen.

Het team

Het landelijk bureau van Het Begint met Taal bestaat uit vier medewerkers, waaronder een directeur, en een vaste groep vrijwilligers. Het bestuur bestaat momenteel uit zeven bestuursleden. Als gevolg van het aflopen van de zittingstermijn van twee bestuursleden zijn wij per direct op zoek naar een:

Bestuurslid algemeen

en een

Bestuurslid financiën