Vind financiering voor jouw project!

Home/Nieuws/Vind financiering voor jouw project!

Vind financiering voor jouw project!

Hoe vind ik financiering voor mijn taalcoachproject? Deze vraag houdt veel coördinatoren bezig. Het Begint met Taal wil hierbij- waar dat kan- begeleiding bieden. Dit doen wij o.a. door het geven van trainingen en het verspreiden van een fondsenoverzicht.

Dat het vinden van financiering een uitdaging kan zijn bleek uit het grote aantal aanwezigen bij de fondsenwervingstraining op 29 mei. Veel coördinatoren wilden graag meer leren over hoe zij financiering konden vinden & verwerven voor hun taalcoachproject. In een warme zaal gaf ervaren fondsenwerver Luuk van Term tips & tricks over het succesvol vinden van financiering. Ook vertelde hij over de verschillende mogelijkheden en partijen waar je financiering kunt vinden. Een van zijn tips: “Je kunt voor fondsenwerving specifieke vrijwilligers werven met expertise op het gebied van marketing of communicatie. Mensen uit het bedrijfsleven die ervaring hebben met het werven van munten en middelen en energie krijgen van het schrijven van een goede case for support/ projectplannen.” Opgetogen verlieten de deelnemers de training. Na afloop waren ze het er over eens: “Fijn die praktische informatie!”

Aan alle aanwezigen: veel succes (& plezier) met het schrijven van je case for support, het speuren naar projectenlijsten, crowdfunden en meer.

Alle interessante fondsen in één overzicht!

Vind succesvol financiering met onze fondsenlijst 2017! De vernieuwde fondsenlijst is een overzicht van alle fondsen in Nederland die interessant zijn voor taalcoachorganisaties. Het overzicht bevat zowel landelijke als lokale fondsen. De fondsenlijst is te vinden op het extranet onder ‘Organisatiemanagement.’

Training: Succesvol financiering vinden voor taalcoaching

Op 5 oktober 2017 van 17:00 t/m 21:00 uur zal de training in Utrecht gegeven worden. Coördinatoren van aangesloten organisaties kunnen gebruik maken van deze interessante training. Meer informatie over de training vind je in onze agenda.

7 juni 2017|Nieuws|