Voor donderdag 29 maart a.s. bieden wij 26 kaartjes met korting aan voor taalvrijwilligers en anderstaligen voor de theatervoorstelling ‘The Bright Side of Life’ in Utrecht. Het is ‘een komische en daarnaast confronterende, muzikale voorstelling over een acteur die zijn thuisland moet ontvluchten. Eenmaal in Nederland gaat hij inburgeren en op zoek naar nieuw publiek.’ Speciaal voor 29 maart is er een nagesprek over taalcoaching. Centrale vraag: hoe ervaren nieuwkomers de begeleiding door (taal)vrijwilligers in het nieuwe land? Deze actie is ontstaan uit een samenwerking tussen New Dutch Connections, Taal Doet Meer en Het Begint met Taal.

‘The Bright Side of Life’

‘Daar waar het goed met je gaat, is je thuis’, Bright Richards.

In samenwerking met Theater Utrecht maakt theatermaker en oprichter van stichting New Dutch Connections Bright O. Richards de theatervoorstelling ‘The Bright Side of Life’. Een komische en daarnaast confronterende muzikale voorstelling met live muziek, over een acteur die zijn thuisland, waar hij beroemd en geliefd was, moet ontvluchten. Eenmaal in Nederland gaat hij inburgeren en op zoek naar nieuw publiek. ‘The Bright Side of Life’ toont hoe je als persoon omgaat met het achterlaten van je oude wereld en het integreren in een nieuwe. Uiteindelijk blijkt dat niet daar waar je vandaan komt, maar daar waar het goed met je gaat, je thuis is.

Meer info over de voorstelling en de maker van de voorstelling vind je hier.

Meld je aan voor de actie!

Meld je aan voor de actie via onderstaand formulier. Vul in: je naam, e-mailadres, en of je 1 of 2 kaarten wilt (max. 2). Je betaalt €10,- in plaats van €15,- voor een kaartje. De kaarten zijn uitsluitend voor taalvrijwilligers en anderstaligen bedoeld! Wees er snel bij alleen de eerste 26 inschrijvers kunnen gebruik maken van de kortingsactie.

[contact-form-7 id=”11985″ title=”Korting theatervoorstelling 29 maart”]