fbpx

Stem nu op onze advertentie voor de NRC Charity Awards!

Home/Stem nu op onze advertentie voor de NRC Charity Awards!

Stem nu op onze advertentie voor de NRC Charity Awards!

De spanning stijgt bij Het Begint met Taal: vanaf maandag 15 juli staan alle advertenties die meedingen naar een van de NRC Charity Awards online. Dus ook die van ons! Iedereen die ons een warm hart toedraagt of onze advertentie gewoon de beste vindt, kan dus nu stemmen.

Een dezer dagen wordt onze advertentie bovendien gepubliceerd in NRC en nrc.next. De advertentie met de meeste publieksstemmen wint een van de NRC Charity Awards: zoals nóg meer advertentieruimte of een royaal online campagnebudget.

Met de campagne wil Het Begint met Taal nieuwe taalvrijwilligers werven zodat we nog meer nieuwkomers wegwijs kunnen maken in onze samenleving.

Stem nu!

Stemmen kan snel en makkelijk online:

 

Goede doelen steunen

Het Begint met Taal werd als een van 20 organisaties geselecteerd uit ruim 400 inzendingen. De NRC Charity Awards bestaan sinds 2011 om goede doelen te ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs. Elk van de geselecteerde stichtingen wordt gekoppeld aan aanstormend talent van de Willem de Kooning Academie. Voor Het Begint met Taal waren dat studenten Marlou Wirken en Gino Bodt.

 

 

Go to Top