Coördinatoren opgelet! Investeer een dagdeel in jouw organisatie en kom naar de regiobijeenkomst in Utrecht. Je gaat aan de slag met de 10 succesfactoren voor effectieve taalcoaching EN het Raamwerk Coördinatoren. Ook ontvang je de laatste informatie over de inburgeringswet en WEB-trajecten. Ontmoet andere coördinatoren en wissel ervaringen uit. Meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt!

Werken in en aan je organisatie

Als coördinator werk je heel hard IN je organisatie. Neem eens een dagdeel de tijd om te werken AAN je organisatie. In het nieuwe Raamwerk Coördinatoren, dat je onlangs van ons ontvangen hebt, lees je welke kennis en kunde je nodig hebt om taalcoaching slim te organiseren. Een sterk team van coördinatoren is immers een van de 10 succesfactoren voor effectieve taalcoaching. Tijdens de regiobijeenkomst bespreken we dit raamwerk en de succesfactoren met elkaar. Vervolgens ga jij met de bijbehorende zelfevaluaties aan de slag.

Twee coördinatoren per organisatie

In het Raamwerk Coördinatoren maken we onderscheid tussen het primaire en secundaire proces. Het primaire proces gaat over het eigenlijke doel van taalcoaching: vrijwilligers en deelnemers koppelen en zorgen dat ze samen goed de Nederlandse taal kunnen oefenen. Het secundaire proces gaat om alles wat daaromheen georganiseerd moet worden, zoals beleid, financiering en externe samenwerking. Bezoek de regiobijeenkomst daarom bij voorkeur samen met een collega, waarbij jullie elk in een van de processen actief zijn. Dan kunnen jullie als duo via de zelfevaluaties samen de eigen organisatie doorlichten.

Informatie en inspiratie

Naast deze werksessie krijg je ook veel informatie over de nieuwste ontwikkelingen rond de inburgering en WEB. Ook kun je ervaringen uitwisselen met collega-coördinatoren uit jouw regio.

Programma en aanmelding

Het programma duurt van 9:30 tot 12:30 uur. Inloop vanaf 9:00 uur, lunch tot 13:30 uur (vooraf opgeven).
De precieze locatie-details in Utrecht ontvang je uiterlijk een week tevoren.

Je kunt je aanmelden met dit formulier:

Regiobijeenkomst Utrecht - 11 juni
Neem je een collega mee? *
Lunch je mee? *
Reageer snel, het aantal plaatsen is beperkt!

De informatie over andere regiobijeenkomsten vind je elders in de agenda. Na de zomer volgen nog enkele regiobijeenkomsten.