Houd jij je als coördinator/projectleider bezig met beleidsontwikkelingen en (online) taalcoaching (het secundaire proces)? Dan willen wij graag met jou in gesprek tijdens één van de regiobijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten praten we over de inburgering en WEB en horen we graag jouw mening over de toekomst van online taalcoaching. Meld je snel aan!

Inhoud regiobijeenkomst

Tijdens de regiobijeenkomsten bespreken we de volgende onderwerpen met elkaar:

  • BeleidsontwikkelingenRondom de wet inburgering en de volwasseneneducatie (WEB) spelen tal van ontwikkelingen die invloed (kunnen) hebben op jouw taalcoach-activiteiten. Hoe kunnen 1-op-1 of groepstaalcoaching en taalcafé’s optimaal worden ingezet? Welke argumenten kun je gebruiken om je gemeente en formele taalaanbieders te overtuigen? Tijdens deze sessie praten we je bij en delen we concrete tips waar je gelijk mee aan de slag kunt.
  • Online taalcoachingIn de afgelopen maanden hebben we ervaring opgedaan met taalcoaching op afstand en nieuwe programma’s zoals Kletsmaatjes. We gaan met elkaar in gesprek over de toekomst van online taalcoaching. Is dit een nieuwe vorm van taalcoaching? Waarom wel/niet? Welke rol kan Stichting Het Begint met Taal spelen? En hoe past Kletsmaatjes in het netwerk? Een mooi aanvullend programma om nieuwe doelgroepen te bereiken of niet passend bij Het Begint met Taal? Dankzij deze uitwisselingen leren we van elkaar en kunnen we (nog betere) plannen maken voor de toekomst.

Aanmelden

Meld je aan de voor de regiobijeenkomst van Rotterdam, maandag 5 oktober 10:00 – 12:30 online.

Meld je hier aan, vol=vol!

Let op! Je kunt je alleen aanmelden als coördinator van een aangesloten organisatie.

Vragen over de regiobijeenkomst?

Neem contact op met Karlien van Bijnen, via karlien@hetbegintmettaal.nl of 06-14866295.