fbpx

VOL!! Regiobijeenkomst Hoe leren volwassenen? 27 november in Amsterdam

Home/Agenda/VOL!! Regiobijeenkomst Hoe leren volwassenen? 27 november in Amsterdam

VOL!! Regiobijeenkomst Hoe leren volwassenen? 27 november in Amsterdam

SONY DSC

Als taalcoachcoördinator krijg je veel vragen over hoe volwassenen leren, zoals: Hoe leren volwassenen, welke visie op leren van volwassenen heb je, hoe stimuleer je dat volwassenen dat wat ze hebben geleerd ook gebruiken in de praktijk?

Wil je hier meer achtergrondinformatie over hebben én met collega’s uitwisselen, kom dan naar deze regiobijeenkomsten Hoe leren volwassenen?

Inhoud

Tijdens de regiobijeenkomst gaan we met de volgende onderwerpen aan de slag:

  • Brede visie op volwassenen leren vanuit het doel participatie
  • Pijlers voor leren
  • Inhoud van leren

Tijdens de regiobijeenkomst is er voldoende gelegenheid uit te wisselen met collega’s. Na afloop van deze bijeenkomst ben je in staat om je taalvrijwilligers goed te informeren en begeleiden over het leerproces van volwassenen en ben je goed voorbereid om hierover in gesprek te gaan met gemeenten en taalaanbieders.

Voor wie?

De regiobijeenkomst is bedoeld voor coördinatoren van taalvrijwilligersorganisaties.

Aanmelden

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de regiobijeenkomst in Amsterdam. Je kunt onze agenda en nieuwsbrief in de gaten houden voor nieuwe bijeenkomsten en trainingen.

Organisatie

De studiedagen worden mogelijk gemaakt door het Steunpunt Basisvaardigheden in samenwerking met Het Begint met Taal. De inhoud wordt verzorgd door taaldeskundige Ella Bohnen.

Wij hopen je te begroeten op één van deze informatieve dagen!

 

3 oktober 2018|Agenda|