Op 12 en 13 maart dit jaar organiseert het Oranje Fond de vrijwilligersactie NL Doet. Tijdens deze dagen kunnen mensen kennismaken met vrijwilligerswerk, zoals taalcoaching. Ben je voor je taalcoach-organisatie op zoek naar een leuke activiteit voor NL Doet? Wil je ook graag bedrijven aan je binden? Kom dan naar deze online sessie over ‘Taalcoach voor een dag (voor bedrijven)’ op donderdag 28 januari van 10 tot 11 uur.

Tijdens de online sessie

Tijdens deze sessie krijg je informatie over het idee ‘Taalcoach voor een dag (voor bedrijven)’ van de Utrechtse taalcoach-organisatie Taal Doet Meer. Dit is een mooi programma om medewerkers van bedrijven kennis te laten maken met taalcoaching. Ook delen we vanuit Kletsmaatjes onze ervaringen met ‘Kletsmaatje voor een dag’, waar onder andere medewerkers van Tony Chocolony onlangs aan meededen. Tijdens de sessie krijg je meer informatie over hoe je voor je eigen organisatie een soortgelijk programma kunt opzetten. En er is ruimte om met elkaar ideeën uit te wisselen.

Voor wie

Deze online sessie is voor coördinatoren van bij Stichting Het Begint met Taal aangesloten organisaties. Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten.

De presentatie

De presentatie wordt gegeven door Dirkje van den Berg van Taal Doet Meer en Bastiaan Woldering van Stichting Het Begint met Taal.

Wanneer

Deze werksessie is op donderdag 28 januari 2021 van 10.00 tot 11.00 u.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de bijeenkomst, één week voor de bijeenkomst ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin de online link om deel te nemen.

Taalcoach voor een dag 28 januari