Samen met andere coördinatoren sparren over zaken en vragen die jou bezighouden. Klinkt dat goed? Meld je dan aan voor de online intervisie voor coördinatoren!

Tijdens de intervisie

Tijdens de intervisie is er alle ruimte om over verschillende thema’s te praten. Zoals over spanningen tussen idealen en realiteit, begrenzen van werkzaamheden en verantwoordelijkheden, begeleidingsvragen etc. Je gaat in kleine groepjes aan de slag en wisselt ervaringen uit. Intervisie is een lerende vorm die alle deelnemers iets kan bieden en zorgt voor onderling support en samenwerking.

Voor wie

Deze online sessie is voor coördinatoren van bij Het Begint met Taal aangesloten organisaties. Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten. Per sessie kunnen 6 tot 8 coördinatoren deelnemen. Bij aanmelding krijg je informatie over de intervisiemethoden. Ter voorbereiding word je gevraagd om een eigen casus (die aansluit op het thema) mee te nemen naar de online intervisie bijeenkomst.

De trainer

De training wordt gegeven door Robert te Pas. Hij is al vele jaren betrokken bij het Begint met Taal en heeft een ruime ervaring in het werken met en voor vrijwilligers(organisaties). Robert werkt interactief, gericht op het ervarend leren en gebruikt daarbij actieve, creatieve en gevarieerde werkvormen. Van deelnemers vraagt hij  een actieve houding en eigen inbreng.

Wanneer

Deze intervisie is op 4 februari 2021 van 13.30 tot 15.30u.

Aanmelden

Intervisie Co's 4 februari