Online Intervisie voor coördinatoren (25 januari 2022 , 13-15u)

.

Samen met andere coördinatoren sparren over zaken en vragen die jou bezighouden. Klinkt dat goed? Meld je dan aan voor de online intervisie voor coördinatoren!

Tijdens de intervisie

Tijdens de intervisie is er alle ruimte om over verschillende thema’s te praten. Zoals over spanningen tussen idealen en realiteit, begrenzen van werkzaamheden en verantwoordelijkheden, begeleidingsvragen etc. Je gaat in kleine groepjes aan de slag en wisselt ervaringen uit. Intervisie is een lerende vorm die alle deelnemers iets kan bieden en zorgt voor onderling support en samenwerking.


Voor wie

De training is geschikt (en gratis) voor beginnend coördinatoren en voor meer ervaren coördinatoren die hun werkwijze tegen het licht willen houden.


In principe is de training alleen voor coördinatoren van aangesloten organisaties. Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten bij Het Begint met Taal. Staan jullie er niet bij? Natuurlijk ben je welkom om alsnog naar de training te komen en meteen even kennis te maken! Bel of mail dan wel van tevoren even met ons en we vertellen je alles over lid worden van Het Begint met Taal (info@hetbegintmettaal.nl en 030-2422841)


Per sessie kunnen 6 tot 8 coördinatoren deelnemen. Bij aanmelding krijg je informatie over de intervisiemethoden. Ter voorbereiding word je gevraagd om een eigen casus (die aansluit op het thema) mee te nemen naar de online intervisie bijeenkomst.


Wanneer

De training vindt plaats op dinsdag 25 januari 2022 online van 13 tot 15 uur.

Aanmelden

Meld je hiernaast aan voor de training, een week voor de training ontvang je een bevestigingsmail met daarin de Zoomlink.


Interessant? Meld je direct aan.
Let op: alleen coördinatoren van aangesloten organisaties kunnen deze training volgen.

De training wordt gegeven door Robert te Pas.

Hij is al vele jaren betrokken bij het Begint met Taal en heeft een ruime ervaring in het werken met en voor vrijwilligers(organisaties). Robert werkt interactief, gericht op het ervarend leren en gebruikt daarbij actieve, creatieve en gevarieerde werkvormen. Van deelnemers vraagt hij  een actieve houding en eigen inbreng.

Gelukt!

Pas op!

Warning message!

Oeps, er gaat iets fout. Gebruik het menu om terug te keren naar de website.