Online Infosessie aanbod Het Begint met Taal voor coördinatoren (4 april 2023, 11-12u); OPENBAAR

.

Overweeg je om je als organisatie aan te sluiten bij Het Begint met Taal? Ben je al een tijdje deel van ons netwerk en wil je weer eens opgefrist worden over welke ondersteuning Het Begint met Taal je biedt? Of ben je als coördinator nieuw in je functie en wil je door ons graag bijgepraat worden over ons aanbod? Meld je dan aan voor deze infosessie over het aanbod van Het Begint met Taal.

Tijdens de sessie

Tijdens deze online infosessie krijg je informatie over de achtergrond, kernpunten en visie op taalcoaching van Het Begint met Taal. Vervolgens doorlopen we stap voor stap ons aanbod van materialen, deskundigheidsbevordering, belangenbehartiging, innovatie, slim organiseren en netwerkfunctie. Tot slot kun je zelf nog al je vragen stellen, zodat je weer helemaal bij bent hoe je het aanbod van Het Begint met Taal kan gebruiken!

Na de infosessie

  • Ben je bekend met de achtergrond van Het Begint met Taal.
  • Ken je de visie van Het Begint met Taal op taalcoaching.
  • Weet je welke materialen, trainingen en e-learnings je voor jouw vrijwilligers kan inzetten.
  • Weet je wat Het Begint met Taal voor jou kan doen op het gebied van belangenbehartiging, innovatie, slim organiseren en netwerken.
  • Heb je antwoord gekregen op jouw vragen over ons aanbod.

Voor wie?

Deze infosessie is voor coördinatoren van organisaties die taalcoaching geven. Ook coördinatoren die nog niet zijn aangesloten zijn welkom! Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten bij Het Begint met Taal. Staan jullie er niet bij? Bekijk hier de voordelen van aansluiting en gebruik het formulier. Of mail of bel ons voor meer informatie (info@hetbegintmettaal.nl en 030-2422841). 

Aanmelden

Meld je aan in het blauwe kader op deze pagina.

Interessant? Meld je direct aan:

20230404 Infosessie Aanbod
Sylvia de Groot Heupner - Stichting Het Begint met Taal

Als taalcoach-expert is Sylvia de Groot Heupner directeur bij Stichting Het Begint met Taal, oprichter van Kletsmaatjes en ambassadeur van EPALE. Daarnaast geeft ze als NT2-docent les aan inburgeraars en praktijkleerders. Dat alles vanuit de gedachte dat taal en contact onmisbaar zijn om mee te kunnen doen. 

>

Gelukt!

Waarschuwing

Oeps, er gaat iets fout. Gebruik het menu om terug te keren naar de website.