Online demo MATCH (3 april 2024, 11-12u) – OPENBAAR

.

MATCH is de nieuwe online tool voor het slim matchen van nieuwkomers en taalvrijwilligers. Als coördinator kun je met MATCH heel gemakkelijk registreren, koppelen, monitoren en rapporteren. Zodat je nóg beter vrijwilligers en nieuwkomers kunt begeleiden en zoveel mogelijk impact bereikt met je activiteiten. Wil je kennismaken met MATCH, meld je dan nu aan voor een online demonstratie.


Tijdens de demo

In deze online demonstratie krijg je een indruk van de functionaliteiten die MATCH biedt en hoe je met deze tool werkt. Zo zie je bijvoorbeeld hoe je nieuwkomers en taalvrijwilligers registreert, een koppeling maakt en trajecten kunt monitoren. Lees hier meer over MATCH.


Na de demo

Na deze demo kun je als coördinator beoordelen of MATCH voor jouw organisatie een passende tool is.


Voor wie?

Deze demonstratie is geschikt (en gratis) voor coördinatoren die nieuwkomers en taalvrijwilligers koppelen voor 1-op-1 of groepstrajecten. MATCH is zeer geschikt voor taalcoaching aan nieuwkomers (NT2) maar is ook bruikbaar voor andere programma's waarbij vrijwilligers ondersteuning bieden aan deelnemers, zoals NT1'ers.


Wanneer

De online demonstratie vindt plaats op woensdag 3 april 2024 om 11.00 uur. Je ontvangt na aanmelding tijdig een deelnamelink.


Aanmelden

Meld je aan in het blauwe kader op deze pagina.

Interessant? Meld je direct aan.

20240403 MATCH demo
Marcella Faltas - Stichting Het Begint met Taal

De demo wordt gegeven door Marcella Faltas.


Marcella is adviseur taalcoaching en NT2 bij Stichting het begint met Taal.

>

Gelukt!

Waarschuwing

Oeps, er gaat iets fout. Gebruik het menu om terug te keren naar de website.