De intakes die je als coördinator doet met taalvrijwilligers en nieuwkomers, zijn het fundament van elk taalcoachtraject. Met de informatie die je tijdens een intake verzamelt, zet je gericht volgende stappen. Het is dus belangrijk om dit goed aan te pakken! Tijdens de online training ‘Intake’ krijg je een beeld van alle aspecten van een intake. Na de training ben je in staat de intakes voor je eigen project op te zetten of te verbeteren.

Tijdens de training

In deze online training kijken we onder meer naar de volgende vragen:

  • Wat zijn de doelen van de intake?
  • Hoe ziet een effectieve intake eruit?
  • Hoe kun je de intake zo optimaal mogelijk en tegelijkertijd praktisch organiseren?

Na de training

Tijdens de online training nemen we alle aspecten van de intakes door. Daardoor krijg je een volledig beeld en ben je in staat de intake van jouw project op te zetten of te verbeteren.

Voor wie

Deze training is geschikt (en gratis) voor intakers en coördinatoren. Let op: alleen intakers en coördinatoren van bij Het Begint met Taal aangesloten organisaties kunnen deze training volgen. Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten.

Wanneer

De online training ‘Intake’ vindt plaats op donderdag 20 mei 2021 van 13.30 – 16.00 uur.

De trainer

De online training ‘Intake’ wordt gegeven door Anna Marie Hazenberg. Zij heeft veel ervaring met verschillende soorten taalcoachingstrajecten door taalcoachorganisaties. Als geen ander weet ze dat de intake een belangrijk aandachtspunt is bij het slagen van de koppelingen tussen nieuwkomers en de taalcoaches, de trajecten én de projectdoelstellingen. Anna Marie is als trainer en ontwikkelaar van trainingen en webinars actief bij Het Begint met Taal. Haar aanpak is interactief en gericht op de onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring.

Aanmelden

Helaas is de training vol.

Mocht je interesse hebben voor de reservelijst kun je mailen naar samira@hetbegintmettaal.nl