Hoe bouw je een goede werkrelatie op met vrijwilligers? Hoe zorg je dat zowel jij als de vrijwilliger tot hun recht komen, zodat je dienstverlening aan anderstaligen zo goed mogelijk is. Je leert het tijdens de online training ‘Effectief coachen van vrijwilligers’!

Tijdens de training

Tijdens de training ontdek je wat belangrijk is om een goede werkrelatie op te bouwen met vrijwilligers, zodat zowel de vrijwilligers als jij zo goed mogelijk tot hun recht komen.
We kijken naar de drijfveren van vrijwilligers, die van jezelf en die van je organisatie en hoe deze van invloed zijn op het dagelijks handelen.

In de training kijken we ook naar hoe mensen leren en hoe je ze kunt helpen bij hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld waar is iemand goed in, en hoe kan hij/zij dat beter benutten en waar is iemand minder goed in. Moet iemand dat ook kunnen of kun je dat beter aan anderen overlaten? En hoe zeg je dat tegen vrijwilligers?

Aan bod komen:

  • Drijfveren van vrijwilligers
  • Leerproces van mensen
  • Feedback geven

Na de training

Met de tips en handvatten die je tijdens deze online training krijgt, kun je direct zelf aan de slag!

Voor wie

De training is bedoeld voor coördinatoren van bij Het Begint met Taal aangesloten organisaties. Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten bij Het Begint met Taal.

Aanmelden

Deelname is gratis. Je ontvangt een week van tevoren een bevestiging van je deelname per e-mail.

Let op: Alleen coördinatoren van aangesloten organisaties kunnen deze training volgen. Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten bij Het Begint met Taal.

Effectief 27 mei