In onze gesprekken met coördinatoren horen we de laatste tijd de behoefte om van gedachte te wisselen over hoe de taalcoaching weer op te starten na corona. Om hier gelegenheid toe te geven organiseren wij een brainstormsessie “Starten na corona”. Wil jij met andere taalcoördinatoren sparren over de kansen en uitdagingen die je verwacht nu de taalcoaching weer fysiek opgestart kan worden? Dan ben je van harte welkom tijdens deze brainstormsessie.

Voor de sessie

Stichting Het Begint met Taal inventariseert de kansen en uitdagingen die jullie als coördinatoren verwachten. Wij zullen deze indelen in inhoudelijke, praktische en beleidsmatige kansen en uitdagingen.

Tijdens de sessie

Tijdens de brainstormsessie zullen we de geïnventariseerde kansen en uitdagingen langsgaan en samen brainstormen over de acties die we kunnen ondernemen om hier op in te spelen. We wisselen ideeën en ervaringen uit, geven elkaar tips.

Na de sessie

Na de brainstormsessie kan je aan de slag met de praktische tips en ideeën die je hebt gekregen door het brainstormen met collega-coördinatoren.

Voor wie?

Deze brainstormsessie is voor coördinatoren van organisaties die taalcoaching geven en zijn aangesloten bij het netwerk van Stichting Het Begint met Taal.

Wanneer

LET OP!!! Datum verplaatst naar donderdag 2 september 2021, 13.00 tot 14.00 uur

De trainer

De sessie wordt verzorgd door Hanna Hosselet, adviseur taalcoaching van stichting Het Begint met Taal.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de brainstormsessie van Het Begint met Taal

Brainstorm sessie - 2 september