Geef je taalcoaching aan een groepje anderstaligen of ga je dat doen? Ben je op zoek naar tips hoe je dit aanpakt? Volg dan de webinar ‘Taalcoaching in groepen’!

Tijdens de webinar

Deze webinar geeft jou een goed beeld van wat taalcoaching in groepen inhoudt en wat je als taalcoach kunt doen. Tijdens de webinar komt het volgende aan bod:

  • Wat is taalcoaching in groepen?
  • Waarom taalcoaching in groepen?
  • Inzet van actieve werkvormen
  • Best practices van taalcoaching in groepen

Na de webinar

In de webinar krijg je tips, handvatten en suggesties over hoe je taalcoaching in groepen opzet en invulling geeft aan de bijeenkomsten. Na het volgen van de webinar kun je enthousiast en goed voorbereid aan de slag en help je meerdere gemotiveerde anderstaligen verder!

Voor wie?

Deze webinar is bedoeld voor taalcoaches die taalcoaching geven aan groepjes anderstaligen of dit gaan doen.Alleen taalcoaches en coördinatoren van bij Het Begint met Taal aangesloten organisaties kunnen deze webinar volgen. Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten.

Wanneer

De webinar vindt plaats op woensdag 16 juni 2021 van 13:00 tot 14:00 uur.

De trainer

De webinar wordt gegeven door Rachel Zuilhof. Rachel is NT2-docent en werkt bij de Vrije universiteit in Amsterdam. Ze verzorgt daarnaast workshops activerende didactiek en interculturele competenties.

Aanmelden

Meld je aan via het extranet.  Je coördinator heeft de inloggegevens.