E-coaching coördinatoren

Als coördinator wil je je vrijwilligers goed begeleiden. Maar hoe kun je dat het beste doen? Hoe motiveer je hen en hoe geef je feedback? Hoe houd je zicht op de voortgang van de taalkoppels? Leer meer hierover in het spiksplinternieuw programma van Het Begint met Taal: E-coaching voor coördinatoren!

E-coaching is een programma waarbij je samen met een professionele e-coach werkt aan jouw begeleidingsvaardigheden als coördinator. Door middel van schriftelijke opdrachten krijg je inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen als coördinator. Het traject duurt ongeveer 2 tot 3 maanden en doe je online.

Een kleine groep coördinatoren is in de lente van 2019 in een pilot aan de slag gegaan met e-coaching. Coördinator Annemarie zegt hierover: “Het e-coachprogramma stimuleert me om aan de slag te gaan met vragen die al een tijdje bij mij borrelen. Door het programma te doorlopen maak ik bewust tijd vrij om (kritisch) na te denken over een aantal processen. Hierdoor realiseer ik me dat ik dingen anders kan aanpakken (en die stimulans is prettig) of ik kom tot de conclusie dat ik al goed op weg ben (en die bevestiging is fijn).”

Enthousiast geworden? Op onze site lees je meer over e-coaching voor coördinatoren en kun je je direct aanmelden.