In maart 2021 lanceert Het Begint met Taal de nieuwe online tool MATCH voor het slim matchen van nieuwkomers en taalvrijwilligers. Als coördinator kun je met MATCH heel gemakkelijk registreren, koppelen, monitoren en rapporteren. Zodat je nóg beter vrijwilligers en nieuwkomers kunt begeleiden en zoveel mogelijk impact bereikt met je activiteiten. Wil je kennismaken met MATCH, meld je dan nu aan voor een online demonstratie.

Tijdens de demo

In deze online demonstratie krijg je een indruk van de functionaliteiten die MATCH biedt en hoe je met deze tool werkt. Zo zie je bijvoorbeeld hoe je nieuwkomers en taalvrijwilligers registreert, een koppeling maakt en trajecten kunt monitoren. Lees hier meer over MATCH.

Na de demo

Na deze demo kun je als coördinator beoordelen of MATCH voor jouw organisatie een passende tool is.

Voor wie?

Deze demonstratie is geschikt (en gratis) voor coördinatoren die nieuwkomers en taalvrijwilligers koppelen voor 1-op-1 of groepstrajecten. MATCH is vooral geschikt voor taalcoaching aan nieuwkomers (NT2) maar is ook bruikbaar voor andere programma’s waarbij vrijwilligers ondersteuning bieden aan deelnemers, zoals NT1’ers.

Wanneer

Op deze data wordt MATCH gedemonstreerd:

  • woensdag 17 februari van 13.30 tot 14.30 uur;
  • maandag 8 maart van 16.00 tot 17.00 uur;
  • donderdag 25 maart van 9.30 tot 10.30 uur.

De trainer

De demonstratie wordt verzorgd door Elise Zomer, projectmanager van stichting Het Begint met Taal.

Aanmelden

Doe je mee? Stuur een mail aan elise@hetbegintmettaal.nl!