VOL! Slim taalcoaching organiseren voor coördinatoren – 12 december, Utrecht

Home/Agenda/VOL! Slim taalcoaching organiseren voor coördinatoren – 12 december, Utrecht

VOL! Slim taalcoaching organiseren voor coördinatoren – 12 december, Utrecht

Hoe organiseer je taalcoaching, zoals een-op-eentaalcoaching of taalcafe’s, op een slimme manier? Je leert het tijdens de training ‘Slim taalcoaching organiseren voor coördinatoren’ op woensdag 12 december van 13 tot 16 uur in Utrecht. Zo word jij een organisatietalent!

Tijdens deze basistraining vorm je je een volledig beeld van de belangrijkste aspecten van een taalcoachproject: het fundament, het werkproces en de ondersteuning van vrijwilligers. Je leert hoe je dit kunt aanpakken en welke keuzes je hierin kunt maken.

In de training gaan we samen op zoek naar antwoord op onder meer de volgende vragen:

  1. Wat is het doel van mijn taalproject en op welke doelgroep richten we ons?
  2. Hoe richt ik mijn project zo optimaal mogelijk en tegelijkertijd praktisch in?
  3. Op welke manieren kan ik de vrijwilligers ondersteunen?

De training is bedoeld voor beginnende coördinatoren van taalvrijwilligersorganisaties die zijn aangesloten bij Het Begint met Taal én hun introducé. Dat is iemand die sterk betrokken is bij het taalproject, bijvoorbeeld een collega-coördinator, bestuurslid, of een vrijwilliger met extra taken. Zo kunnen jullie samen sparren.

De training wordt gegeven door Germaine Trooster, ervaren coördinator van taalvrijwilligersorganisatie Huis der Taal in Deventer én NT2-docent.

Aanmelden

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de coördinatorentraining in Utrecht. Je kunt onze agenda en nieuwsbrief in de gaten houden voor nieuwe bijeenkomsten en trainingen.

11 juli 2018|Agenda|