Online Infosessie aanbod Het Begint met Taal voor coördinatoren, 29 november 2021, 13-14u – OPENBAAR

.

Overweeg je om lid te worden van Het Begint met Taal? Ben je al een tijdje aangesloten bij Het Begint met Taal en wil je weer eens opgefrist worden over wat er allemaal voor aanbod is? Of ben je nieuw in je functie en zou je door ons graag bijgepraat worden over ons aanbod? Meld je dan aan voor deze infosessie over het aanbod van Het Begint met Taal.

Tijdens de sessie

Tijdens deze online infosessie vertelt adviseur taalcoaching Hanna Hosselet over de achtergrond, kernpunten en visie op taalcoaching van Het Begint met Taal. Vervolgens loopt ze stap voor stap door ons aanbod van materialen, deskundigheidsbevordering, belangenbehartiging, innovatie, slim organiseren en netwerkfunctie. Tot slot kun je zelf nog al je vragen stellen, zodat je weer helemaal bij bent hoe je het aanbod van Het Begint met Taal kan gebruiken!

Na de opfrissessie

  • Ben je bekend met de achtergrond van Het Begint met Taal
  • Ken je de visie van Het Begint met Taal op taalcoaching
  • Weet je welke materialen, trainingen en e-learnings je voor jouw vrijwilligers kan inzetten.
  • Weet je wat Het Begint met Taal voor jou kan doen op het gebied van belangenbehartiging, innovatie, slim organiseren en netwerken.
  • Heb je antwoord gekregen op jouw vragen over ons aanbod.

Voor wie?

Deze infosessie is voor coördinatoren van organisaties die taalcoaching geven. Ook coördinatoren die nog niet zijn aangesloten zijn welkom! Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten bij Het Begint met Taal. Staan jullie er niet bij? Bel of mail dan even met Samira, zij kan je alles vertellen over lid worden van Het Begint met Taal (samira@hetbegintmettaal.nl en 06 34229270). 

Wanneer

Maandag 29 november 2021, 13.00 tot 14.00 uur

Interessant? Meld je direct aan. 

Infosessie - 29 nov

De sessie wordt gegeven door Hanna Hosselet, adviseur taalcoaching bij Stichting Het Begint met Taal.

Gelukt!

Pas op!

Warning message!

Oeps, er gaat iets fout. Gebruik het menu om terug te keren naar de website.