Na een geslaagde klus vorig jaar, doen wij ook dit jaar weer mee met NLdoet. Met twee klussen staan wij op de website van NLdoet. NLdoet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds op 10 en 11 maart. Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op 10 en 11 maart steken weer duizenden vrijwilligers de handen uit de mouwen. Meedoen? Lees dan verder.

Onze klussen

Vorig jaar heeft drukkerij Tienkamp voor NLdoet 1.500 handboeken voor taalvrijwilligers gedrukt. De handboeken konden wij toen gratis onder alle aangesloten organisaties verspreiden. Je leest hier meer over de geslaagde klus. Dit jaar vragen we jullie om mee te werken aan twee klussen!

Wij zoeken:

  • Een drukker die ons prachtige netwerkboek wil drukken. Door ons netwerkboek te printen draag je bij aan de bekendheid van taalcoaching. Taalcoaching zorgt ervoor dat migranten meer taalkennis, zelfvertrouwen en contacten opbouwen. Lees hier meer over de impact van taalcoaching. Doe mee en meld je aan via www.nldoet.nl/klus/27294
  • Vertalers die een deel van onze website in het Chinees of Arabisch willen vertalen. Als je onze website naar het Arabisch en/of Chinees vertaalt, zorg jij ervoor dat deze doelgroepen tóch hun toekomstige taalvrijwilliger vinden. Meld je aan via www.nldoet.nl/klus/27442

Zelf een klus online zetten? of liever een andere klus doen?

Dat kan allebei! Je kunt je klus makkelijk online zetten via deze website. Als vrijwilliger vind je snel en eenvoudig alle klussen in jouw buurt via deze website.