Ben jij nieuwsgierig of het coördinatorschap iets voor jou is? Neem dan deel aan een gratis voorlichtingswebinar. In de webinar vertellen we je wat taalcoaching inhoudt en wat de basisprincipes van het coördinatorschap zijn. Door de toestroom van vluchtelingen is de vraag naar taalcoaching en coördinatoren groter dan ooit.

Gratis voorlichtingswebinars

Als coördinator ben je de spil in een taalcoachorganisatie, je doet de intakes en koppelt vrijwilligers aan anderstaligen. Ben jij nieuwsgierig of het coördinatorschap iets voor jou is? Neem dan deel aan deze gratis voorlichtingswebinar. In de webinar vertellen we je wat taalcoaching inhoudt en wat de basisprincipes van het coördinatorschap zijn. Het is belangrijk om een taalproject slim in te richten. Door de toestroom van vluchtelingen is de vraag naar taalcoaching en coördinatoren groter dan ooit.

We gaan onder meer aan de slag met:

  • Wat is taalcoaching?
  • Wat doet een coördinator?
  • Intake
  • Koppeling
  • Vrijwilligersbeleid
  • Professionaliseringstrainingen en meer.

Meld je aan!

Let op: Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail in het Engels. Voor de webinars gebruiken wij een Engels programma. De standaardteksten kunnen we helaas niet wijzigen.

Meer informatie?

Bekijk ook onze vacaturepagina om een idee te krijgen van waar ze op zoek zijn naar coördinatoren. Ook als de organisatie in jouw omgeving geen vacature heeft geplaatst, zullen ze je waarschijnlijk met open armen ontvangen als nieuwe coördinator.

Campagne Aan de slag met taalcoaching, juist nu!

Meer dan 600.000 anderstaligen doen door taalproblemen niet mee in onze samenleving. Door de toestroom van vluchtelingen is dit aantal groter dan ooit. 161 taalcoachafdelingen uit ons netwerk zorgen ervoor dat 20.333 anderstaligen hun taal verbeteren en zelfvertrouwen krijgen. Fantastisch, maar slechts een fractie van de 600.000 migranten die willen meedoen. Er is dus werk aan de winkel! Ons doel: nieuwe coördinatoren enthousiasmeren en meer taalcoachprojecten opstarten, zodat taalcoaching overal in Nederland beschikbaar is.

Met dank aan

Deze campagne wordt mogelijk gemaakt dankzij financiering van o.a. Fred FoundationOranje FondsKans fondsStichting het R.C. Maagdenhuis en Janivo.