Vacature: experts Google Analytics en klantreis

Ben jij een digitaal communicatie-specialist die graag meer maatschappelijke impact wil hebben? Zet je expertise rond Google Analytics en/of klantreis dan in voor een tijdelijke vrijwilligersklus bij Stichting Het Begint met Taal en draag bij aan meer verbinding in onze samenleving.

8 oktober 2019|

Een taalvrijwilliger voor iedere nieuwkomer

Vanaf 2020 verandert de Inburgeringswet. In juli 2018 presenteerde Minister Koolmees zijn plannen. Hierin mist nog een duidelijke infrastructuur voor de combinatie van goed taalonderwijs (formeel) en oefenen in de praktijk (non-formeel). Zodat alle Efran's, Beza's en Mohanad's naast hun lessen op school ook écht in gesprek gaan met Nederlands sprekenden.

13 november 2018|

Ambassadeur van Het Begint met Taal Eberhard van der Laan overleden

Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat Eberhard van der Laan is overleden. De burgemeester van Amsterdam én ambassadeur van Het Begint met Taal is op 62-jarige leeftijd overleden. Onze gedachten zijn bij de familie & vrienden van Eberhard van der Laan. Wij wensen hen sterkte toe in deze moeilijke periode.

6 oktober 2017|

Position paper gemeenten: Taalcoaching is onmisbaar!

Het Begint met Taal zet zich in om de bekendheid van taalcoaching te vergroten. Daarom vragen wij aandacht voor taalcoaching in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Wij bieden een prachtig position paper voor ieder die bij lokale politieke partijen het belang van taalcoaching wil aantonen.

17 juli 2017|