Een taalvrijwilliger voor iedere nieuwkomer

Vanaf 2020 verandert de Inburgeringswet. In juli 2018 presenteerde Minister Koolmees zijn plannen. Hierin mist nog een duidelijke infrastructuur voor de combinatie van goed taalonderwijs (formeel) en oefenen in de praktijk (non-formeel). Zodat alle Efran's, Beza's en Mohanad's naast hun lessen op school ook écht in gesprek gaan met Nederlands sprekenden.

Slim taalcoaching organiseren voor coördinatoren – 25 september 2018, Utrecht

Hoe organiseer je een taalcoachproject op een slimme manier? Je leert het tijdens de introductietraining voor coördinatoren op dinsdag 25 september van 13.00 tot 16.00 uur in Utrecht. Zo word jij een organisatietalent!

VOL! Training Hoe leg je de link tussen gezondheid, taal & cultuur?- 21 juni, Utrecht

Taal & gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Pharos, Het Begint met Taal en Taal Doet Meer organiseren daarom donderdag 21 juni van 13 tot 16 uur in Utrecht een training over de link tussen gezondheid, taal & cultuur. Lunch inbegrepen, aanvang is daarom om 12:30 uur.

Training Hoe leg je de link tussen gezondheid, taal & cultuur?- 20 juni, Groningen

Taal & gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Pharos, Het Begint met Taal en Taal Doet Meer organiseren daarom woensdag 20 juni  van 13 tot 16 uur in Groningen een training over de link tussen gezondheid, taal & cultuur. Lunch inbegrepen, aanvang is daarom om 12:30 uur.

Position paper gemeenten: Taalcoaching is onmisbaar!

Het Begint met Taal zet zich in om de bekendheid van taalcoaching te vergroten. Daarom vragen wij aandacht voor taalcoaching in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Wij bieden een prachtig position paper voor ieder die bij lokale politieke partijen het belang van taalcoaching wil aantonen.

Webinar Staatsexamen NT2 en ONA- 28 februari 2017

Geef je een inburgeraar vrijwillige taalondersteuning? Dan heb je vast vragen over hoe de inburgering in elkaar zit. In deze webinar leggen we dat uit. Bovendien geven we je handige tips die je kunt gebruiken tijdens de taalcoaching aan inburgeraars. De webinar is 28 februari 2017 van 19:00 tot 20:00 uur. De webinar is gratis en alleen voor taalvrijwilligers van aangesloten organisaties.

28 februari 2017|Geen categorie|