Extranet geeft je toegang tot een online kennisbank met geactualiseerde informatie voor coördinatoren en taalcoaches. Als coördinator kun je o.a. een training aanvragen en handreikingen downloaden. Als taalcoach kun je gratis oefenmateriaal zoals SpreekTaal, Gezonde Taal en Taal in de Praktijk downloaden of je aanmelden voor een webinar. 

Bekijk korte video’s over het extranet:

Het extranet is exclusief voor coördinatoren en taalcoaches van aangesloten organisaties.
Wil je weten of jouw organisatie is aangesloten? Controleer het op onze landkaart.
Nog niet aangesloten? Klik hier.

Ben je aangesloten maar lukt inloggen niet?
Controleer de spelling van gebruikersnaam of wachtwoord; denk ook aan eventuele hoofdletters. Soms helpt het verversen van je pagina, het verwijderen van caches of inloggen op een privé- of incognito-pagina (zoek op hoe je dit in jouw browser doet). Vraag zonodig bij je coördinator om de juiste inlogcombinatie.

Ben je je wachtwoord vergeten?
Alleen een coördinator kan een nieuw wachtwoord aanvragen. Zo vraag je als coördinator een nieuw wachtwoord aan: Vul je gebruikersnaam in en klik op ‘log in’. In het nieuwe scherm, klik op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan een wijzigingslink op het mailadres waarop jouw account is aangemaakt. Geef na wijziging het nieuwe wachtwoord door aan de desbetreffende gebruikers!

Log (opnieuw) in.