Marleen_ZinaVanaf maandag 25 januari staat de e-learning van Het Begint met Taal online. Deze e-learning is speciaal bedoeld voor (startende) taalcoaches en behandelt de onderwerpen die je kunt tegenkomen als taalcoach. Je kunt filmpjes en documenten verwachten over uiteenlopende onderwerpen als: kennismaking, het taaldoel, werkvormen, feedback, dilemma’s en meer. In de filmpjes laten de taalkoppels Marleen en Zina en Willem en Jamal zien hoe taalcoaching er in de praktijk uitziet.

Aanleiding voor de e-learning

Onlangs zijn we begonnen met het geven van webinars. Deze vorm van trainen is erg populair, want tijd- en kostenbesparend voor zowel de taalcoachorganisaties als de taalcoaches. Een win-winsituatie dus. In navolging van de webinars hebben we besloten om ook van start te gaan met een e-learning. Het ideale is dat mensen de e-learning in hun eigen tijd 24/7 kunnen bekijken. Er staan ook opdrachten bij die taalcoaches direct in de taalcoachingspraktijk kunnen brengen.

Dus: ben je coördinator of  taalcoach van een taalcoachorganisatie? Doe dan je voordeel met deze e-learning en surf op 25 januari naar onze site. Willem_Jamal