Wil je graag meer leren over coaching? Lijkt het je leuk om persoonlijk gecoacht te worden door een professionele e-coach? Doe mee aan e-coaching!

Hoe werkt het?

6 weken lang word je een-op-een gecoacht door jouw e-coach. Dit kost je ongeveer een half uur per week. Elke week heb je contact met je e-coach. Hij of zij stuurt je opdrachten waarmee je jouw coachingsvaardigheden ontwikkelt. Daarnaast krijg je elke week feedback en tips. Het programma bestaat uit:

-Kennismaking
-Leer meer over coaching
-Ontdek je kwaliteiten
-Er samen op uit
-Leuke taalontmoetingen: zo doe je dat!
-Evaluatie

Waarom e-coaching?

Eén van de grote voordelen van e-coaching is natuurlijk dat het niet gebonden is aan tijd of plaats. Als taalvrijwilliger met een drukke agenda kun je dit traject prima combineren. Je gaat er mee aan de slag wanneer het jou uitkomt. Daarnaast is het een traject op maat: je e-coach speelt in op wat jij wilt leren. Het geleerde kun je direct toepassen tijdens de taalcoaching. De taalvrijwilligers die je voor zijn gegaan zijn erg enthousiast.

E-coach Iris: Heel erg bedankt dat ik mocht deelnemen aan dit coachingstraject! Ik vond het een informatieve en interessante ervaring en ik ben weer meer over mijzelf te weten gekomen. Ik zou het zeker aanraden.

Wil je ook online gecoacht worden?

Voor wie

  • als je meer wilt leren over coaching;
  • je wilt je persoonlijk ontwikkelen;
  • je wilt doen aan zelfreflectie;
  • je hebt behoefte aan extra ondersteuning.

Voorwaarde

  • Je bent digitaal vaardig, je kunt zelf je weg vinden in nieuwe computersystemen
  • Je bent 6 weken beschikbaar (ong. een half uur per week)
  • Je bent gemotiveerd
  • Je bent actief als taalvrijwilliger bij een aangesloten organisatie van Het Begint met Taal.

Meld je aan via dit formulier. Wegens overweldigend succes zal je aanmelding op de wachtlijst geplaatst worden. Je kunt dan na januari terecht.

[contact-form-7 id=”9466″ title=”Geïnteresseerde taalvrijwilligers e-coaching”]

Partners

Het Begint met Taal heeft het e-coachtraject ontwikkeld met Your Solutions. Het project wordt gefinancierd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.