Wil jij graag online casussen bespreken met andere taalcoach-coördinatoren onder begeleiding van een trainer? Meld je dan aan voor de intervisie bijeenkomst op dinsdag 7 juli van 14:00 tot 16:00 uur.

Spanning tussen idealen en realiteit. In de dagelijkse praktijk van taalcoaching kom je vast wel eens situaties tegen waarbij het verschil tussen ideaal en realiteit groot is. Wat doe je als coördinator? Blijf je stimuleren tegen beter weten in of accepteer je dat het niet lukt en grijp je in? Wat vraagt beide keuzes van jou als coördinator? Wil je hierover sparren met collega’s om zo te komen tot nieuwe inspiratie? Geef je dan op.

Intervisie is een uitstekende werkvorm om met elkaar in kleine groepjes aan de hand van verschillende thema’s aan de slag te gaan en ervaringen uit te wisselen.

Voor wie?

De training is geschikt en gratis voor coördinatoren die intervisiebijeenkomsten willen gaan organiseren voor hun taalvrijwilligers.

Let op: Alleen coördinatoren van aangesloten organisaties kunnen deze training volgen. Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten bij Het Begint met Taal.

De trainer

De training wordt gegeven door Robert te Pas. Hij is al vele jaren betrokken bij het Begint met Taal. en heeft een ruime ervaring in het werken met en voor vrijwilligers(organisaties) Hij werkt interactief, gericht op het ervarend leren en gebruikt daarbij actieve, creatieve en gevarieerde werkvormen. Van deelnemers  vraagt hij  een actieve houding en eigen inbreng uit hun praktijk.

Aan deze online sessie van kunnen 6 coördinatoren deelnemen. Opgeven is verplicht en vol is vol. Bij aanmelding krijg je informatie over de intervisiemethoden. Ter voorbereiding word je gevraagd om een eigen casus (die aansluit op het thema) mee te nemen naar de online intervisie bijeenkomst.

Datum/tijd en aanmelden:

Online sessie – dinsdag 7 juli van 14:00 tot 16:00 uur.

Helaas is de training vol.
Bij interesse kan je mailen naar samira@hetbegintmettaal.nl voor een plaats op de reservelijst.