Je zou de intake kunnen zien als het hart van taalcoaching. Met de informatie die je daar verzamelt, kun je een gerichte volgende stap zetten. Het is dus belangrijk om dit goed aan te pakken! Tijdens deze training krijg je een volledig beeld van de aspecten van de intake van anderstaligen en vrijwilligers en daardoor ben je in staat de intake voor je eigen project op te zetten of te verbeteren.

Inhoud

In de training kijken we samen onder meer naar de volgende vragen:

  • Wat zijn de doelen van de intake?
  • Hoe ziet een effectieve intake eruit?
  • Hoe kun je de intake zo optimaal mogelijk en tegelijkertijd praktisch organiseren?

Opbrengst van de training

Tijdens deze training nemen we alle aspecten van de intake van anderstaligen en de intake van vrijwilligers door. Je vormt je een volledig beeld en bent daardoor in staat de intake van jouw project op te zetten of te verbeteren.

Datum en tijd

De training vindt plaats op dinsdag 12 november 2019. We nodigen je uit om mee te lunchen om 12.15 uur. Daarna volgt de training van 13.00 – 16.00 uur.

Voor wie?

Deze training is geschikt (en gratis) voor intakers en coördinatoren. Let op: Alleen intakers en coördinatoren van aangesloten organisaties kunnen deze training volgen. Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten bij Het Begint met Taal.

De trainer

De training wordt gegeven door Germaine Trooster. Met haar jarenlange ervaring als coördinator van een taalcoachorganisatie kent ze alle ins en outs van de werkpraktijk. Ze heeft een achtergrond in de formele NT2, waar intake net zo van belang is. Germaine is als trainer en ontwikkelaar van trainingen actief voor Het Begint met Taal. Haar aanpak is praktisch, helder en  activerend.

Aanmelden

Deelname is gratis. Je ontvangt een week van tevoren een bevestiging van je deelname per e-mail. Let op: Alleen coördinatoren van aangesloten organisaties kunnen deze training volgen. Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten bij Het Begint met Taal.

Selecteer een geldig formulier