Coördinatorentraining Effectief coachen van vrijwilligers (14 maart 2024, 10.00-16.00)

.

Hoe bouw je een goede werkrelatie op met vrijwilligers? Hoe zorg je dat zowel jij als de vrijwilliger tot hun recht komen, zodat je ondersteuning aan anderstaligen zo goed mogelijk is. Je leert het tijdens de training ‘Effectief coachen van vrijwilligers’!


Tijdens de training

Tijdens de training ontdek je wat belangrijk is om een goede werkrelatie op te bouwen met vrijwilligers, zodat zowel de vrijwilligers als jij zo goed mogelijk tot hun recht komen.
We kijken naar de drijfveren van vrijwilligers, die van jezelf en die van je organisatie en hoe deze van invloed zijn op het dagelijks handelen.

In de training kijken we ook naar hoe mensen leren en hoe je ze kunt helpen bij hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld: waar is iemand goed in? Hoe kan die persoon dat beter benutten. Waar is iemand minder goed in? Moet iemand dat ook kunnen of kun je dat beter aan anderen overlaten? En hoe zeg je dat tegen vrijwilligers?


Aan bod komen:

  • Drijfveren van vrijwilligers
  • Leerproces van mensen
  • Feedback geven


Na de training

Met de tips en handvatten die je tijdens deze training krijgt, kun je direct zelf aan de slag!


Voor wie?

In principe is de training alleen voor coördinatoren van aangesloten organisaties. Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten bij Het Begint met Taal. Staan jullie er niet bij? Natuurlijk ben je welkom om alsnog de training te volgen; neem dan eerst contact met ons op (info@hetbegintmettaal.nl of 030-2422841) en we vertellen je alles over aansluiten bij Het Begint met Taal.


Datum en tijd

De training vindt plaats op donderdag 14 maart 2024 in Utrecht.

De training is van 10:00 - 16:00 uur met inloop vanaf 9.30 uur. Om 12:30 uur zal er voor jullie een heerlijke lunch klaarstaan.


Aanmelden

Meld je aan in het blauwe kader op deze pagina.

Helaas is de training vol. Houd onze agenda in de gaten voor nieuwe data.

20240314 Cotraining Effectief coachen van vrijwilligers

De training wordt gegeven door Ria Eijck.


Ria Eijck werkt al meer dan 20 jaar als zelfstandige in Zorg en Welzijn. Daarnaast is zij docent en trainer, onder andere voor LOI.

>

Gelukt!

Waarschuwing

Oeps, er gaat iets fout. Gebruik het menu om terug te keren naar de website.