Als coördinator van een taalcoachorganisatie ben je een echte duizendpoot. Je wilt alles goed regelen voor je taalvrijwilligers en anderstaligen. Maak daarom gebruik van de kennis en ervaring die er al is. Wij hebben alle praktische materialen, trainingen en expertise gebundeld. Methodes die lokaal goed werken, rollen we landelijk uit. Zo kun je direct aan de slag. Je staat er nooit alleen voor!

Taalcoaching draagt bij aan de succesvolle participatie van anderstaligen. Maar hoe zorg je dat wat je doet, maximaal effect heeft? Het Begint met Taal heeft tal van praktijkgerichte tools, trainingen en materialen ontwikkeld die jou op weg helpen. Zoals de Tool voor Taalcoaching, dé online tool om het organiseren, begeleiden en monitoren van taalcoaching makkelijker te maken. En innovatieve programma’s, zoals Taal & Toekomst voor jonge nieuwkomers.

Sluit je bij ons aan en maak gebruik van alle kennis en ervaring over taalcoaching. Leer van je collega’s uit het land. Deel jouw expertise. Samen zorgen we ervoor dat taalcoaching nóg effectiever en zichtbaarder wordt. Zodat nog meer taalvrijwilligers en anderstaligen met elkaar in gesprek gaan.

“Dankzij Het Begint met Taal wissel ik uit met andere coördinatoren. Ik ben een taalcafé gestart, de vrijwilligers zijn enthousiast!”

Instrumenten voor kwaliteitsverbetering

Logo e-learning
  • Laat je adviseren over hoe taalcoaching start, doorontwikkelt of innoveert.
NT2 Taalvrijwilligers Model

Instrumenten voor innovatie

  • Zet Taal & Toekomst op, hét unieke taalcoachprogramma voor jonge nieuwkomers.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe je gebruik kunt maken van de voordelen van ons netwerk? Lees meer over ons aanbod in de folder rechts.
Sluit je bij ons aan. We leren je graag kennen!

Sluit je aan