Basistraining voor coördinatoren (8 juni 2022, 10-15.30u in Rotterdam)

.

Hoe organiseer je taalcoaching, zoals een-op-een taalcoaching of taalcoaching in groepjes, op een slimme manier? Tijdens deze basistraining vorm je je een volledig beeld van de belangrijkste aspecten van een taalcoachproject: het fundament, het werkproces en de ondersteuning van vrijwilligers. Je leert hoe je dit kunt aanpakken en welke keuzes je hierin kunt maken.


Tijdens de training

We nemen de belangrijkste aspecten van een taalcoachorganisatie door: het fundament, het werkproces en de ondersteuning van vrijwilligers. Uit welke bouwstenen is een succesvolle taalcoachorganisatie opgebouwd? Hoe positioneer je je als coördinator naast het formele onderwijs, zoals de inburgering? Hoe kan je zo doelgericht en effectief mogelijk werken? Met oog voor jouw specifieke situatie, want elk project is er één en elke coördinator is er één. 


Na de training

Als coördinator weet je hoe je bewust(er) keuzes kunt maken en hoe je genoemde aspecten (beter) aan kan pakken. Met de garantie dat je met (minstens) één eigen speerpunt plus passende aanpak weer naar huis gaat. 


Voor wie

In principe is de training alleen voor coördinatoren van aangesloten organisaties. Kijk hier of jouw organisatie is aangesloten bij Het Begint met Taal. Staan jullie er niet bij? Natuurlijk ben je welkom om alsnog de training te volgen; neem dan eerst contact met ons op (info@hetbegintmettaal.nl of 030-2422841) en we vertellen je alles over aansluiten bij Het Begint met Taal.


We adviseren om met iemand uit je eigen organisatie deel te nemen, dan kunnen jullie samen sparren.


Datum en tijd

De training vindt live (!) plaats op woensdag 8 juni 2022 in Rotterdam.

De training is van 10:00 t/m 15.30 met inloop vanaf 9.30 uur. Om 13.00 staat er een heerlijke lunch voor je klaar en kun je met andere coördinatoren napraten en netwerken.


Aanmelden

Meld je in het blauwe kader aan voor de training. Een week voor de training ontvang je een bevestigingsmail met daarin de locatie. 

Interessant? Meld je direct aan.
Let op: alleen coördinatoren van aangesloten organisaties kunnen deze training volgen.

08-06 Coördinatorentraining Basis

De training wordt gegeven door 2 trainers:

Sylvia de Groot Heupner - Stichting Het Begint met Taal

Sylvia de Groot Heupner is directeur bij Het Begint met Taal, NT2-docent en taalvrijwilliger. 

Anna Marie Hazenberg

Anna Marie Hazenberg is als trainer en ontwikkelaar van trainingen en webinars actief voor Het Begint met Taal. Haar aanpak is interactief en ook gericht op de onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring.

>

Gelukt!

Waarschuwing

Oeps, er gaat iets fout. Gebruik het menu om terug te keren naar de website.