afb_nb_stexNT2_nr36Werkt u als taalcoach met anderstaligen die de capaciteiten hebben om op een hoger niveau te gaan werken of studeren? Een diploma van het Staatsexamen NT2 is voor hen een vereiste om te kunnen gaan studeren op mbo 3/4 niveau of hoger. Het diploma is ook een waardevol bezit voor wie een baan op hoger niveau wil gaan zoeken. Sinds kort is er een informatieflyer over het Staatsexamen, die zowel in het Nederlands als in het Engels gedrukt wordt, die u gemakkelijk onder anderstaligen of mede-taalcoaches kunt verspreiden.

Gratis informatiebrochure

Wilt u meer weten over de Staatsexamens NT2? Bijvoorbeeld over wanneer de keuze voor een Staatsexamen NT2 een slimme keuze is, en wanneer het inburgeringsexamen? Vraag dan nu gratis onze informatiebrochure aan. Deze brochure bevat informatie voor anderstaligen, werkgevers, arbeidsconsulenten en alle andere betrokkenen bij de examens, en bevat bovendien een adressenlijst van officiële aanbieders van taalcursussen en examentrainingen.

Blijf op de hoogte

Voor wie op de hoogte wil blijven van ontwikkelingen in het veld en in beleid is er een gratis nieuwsbrief.  Met een abonnement blijft u op de hoogte van nieuws en achtergronden.  De nieuwsbrief,  flyers en de informatiebrochure  zijn (gratis) aan te vragen via info@itta.uva.nl. U kunt ook meerdere exemplaren aanvragen voor verspreiding binnen uw organisatie.

Steunpunt Staatsexamens NT2

Nog meer informatie, tips en voorbereidingsmaterialen vindt u op www.staatsexamensnt2.nl. Hebt u nog vragen of wilt u advies? Bij het Steunpunt Staatsexamens NT2 kunt u terecht met al uw inhoudelijke vragen over de examens: info@itta.uva.nl / 020 – 525 3844.